• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni golgeter postaje pomoćnik "Her Fliku" u Bajernu?

Autor mondo.

Najbolji strijelac u istoriji svjetskih prvenstava, njemački golgeter Miroslav Klose od naredne sezone u Bundesligi će biti pomoćni trener minhenskog Bajerna.

 Miroslav Klose, pomoćni trener Bajern Minhen Izvor: Alexandra Beier/Getty Images Europe

Njemački mediji prenose da je praktično gotova stvar i da će Klose, koji je trenutno šef struke U-17 tima Bavaraca, od 1. jula biti pomoćnik Hansiju Fliku.

Nekadašnji napadač će u junu završiti trenerski kurs u Fudbalskom savezu Njemačke i pridružiti se stručnom štabu "Her Flika", koji je početkom aprila dobio poverenje rukovodstva Bajerna potpisavši ugovor do ljeta 2023. godine.

Možda će vas zanimati

"Miroslava poznajem već duže vrijeme i znam ga kao vrlo odanu i čvrstu ličnost sa visokim stepenom socijelne inteligencije i umijeća. Vjerujem da bi bila prednost imati ga u našem stručnom štabu", izjavio je Flik nakon što je 3. aprila stavio paraf na novi ugovor sa minhenskim klubom.

Ipak, strateg Bavaraca tada nije želio podrobnije da govori o imenovanju pomoćnika.

"Isto je tako i kad je riječ o igračkim pojačanjima. Ne bi trebalo previše o tome da govorimo. Svako treba da razmisli nasamo bez uticaja medija", dodao je trener Bajerna.

Iako zvanične potvrde još nema, čini se da dileme više nema i da će Klose biti novi pomoćni trener minhenskog tima, čije boje je branio četiri sezone (2007-2011) i bio strijelac 98 golova.

U karijeri je još nastupao za Kajzerslautern, Verder i rimski Lacio. Kao reprezentativac Njemačke nastupio je na 137 utakmica i postigao 71 pogodak, od kojih čak 16 na mundijalima, što je rekord u istoriji fudbala.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC