• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez ustručavanja: Rašford može da osvoji Zlatnu loptu, biće kao Mbape!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Italijan je baš uvjeren u njegove kvalitete.

 Mateo Darmijan - Markus Rašford može da osvoji Zlatnu loptu Izvor: Guliver/Getty Images/Clive Rose, Clive Rose/Getty Images Europe

Mateo Darmijan je zimus napustio Mančester junajted. Nije dobijao prilike u timu Olea Gunara Solskjera i dolučio je da se vrati u Italiju i postane igrač Parme.

Ipak, u Engleskoj je on i dalje zanimljiv sagovornik o svim temama vezanim za "crvene đavole", a posljednja izjava bila je i više nego zanimljiva.

Možda će vas zanimati

 Darmijan je govorio za "Gardijan", otkrivši svoja razmišljanja o vremenu provedenom na "Old Trafordu", ali najinteresantnije su bile njegove riječi o bivšim saigračima Markusu Rašfordu i Polu Pogbi.

"Još uvijek se sjećam prvog treninga Markusa Rašforda sa prvim timom Mančester junajteda, kao juče da je bilo. Istog trena sam pomislio 'kakav je ovo nevjerovatan igrač'. Uradio je toliko impresivnih stvari za igrača svojih godina i način na koji je napredovao u svakom detalju igre je sjajno", počeo je Italijan o mladom Englezu.

Darmijan očito vjeruje da nema toga što Rašford u svojoj karijeri ne može da ostvari.

"Ako nastavi da radi na način na koji je do sada, on može da osvoji Zlatnu loptu. Uvjeren sam u to. Impresionirao me je najviše od svih igrača Junajteda i mlad je i može dosta da napreduje. Za mene, on može da dostigne nivo Kilijana Mbapea i bude konkurentan za Zlatnu loptu u godinama koje slijede."

Italijan se dotakao i Pogbe, igrača koji polarizuje stavove koje ljubitelji fudbala imaju o njemu, i koji se ponovo dovodi u vezu sa Real Madridom. Mnogi ga obožavaju, ali je mnogo i onih koji ga oštro kritikuju.

"Pol je moj prijatelj i imam odličan odnos sa njim. Prije svega, on je veliki šampion, odličan fudbaler, ali i oni nekad imaju periode kada ne igraju tako dobro kao što bi željeli. Pravi "problem" sa Pogbom u Junajtedu je što je klub skupo platio da ga dovede i to je uticalo na to kako ga ljudi doživljavaju", kaže Darmijan.

"Pogba je često kritikovan bez opravdanja, recimo da ne radi dovoljno. Ali on uvijek daje svoje najbolje, na svakom treningu. Da li sam nekad vidio Pogbu da želi da napusti klub? Ne, iskreno nisam, niti da je tužan ili nesrećan. Naprotiv, Pogba je u Mančesteru sve vrijeme srećan", zaključio je Mateo Darmijan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC