• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Eksiter zainteresovan za Kutinja?

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Izgleda da je u pitanju samo nesporazum.

 Da li je Eksiter zainteresovan za Kutinja? Lažna vijest Izvor: MN PRESS

Barselona ne želi da ga zadrži, jer bi to moglo debelo da ih košta. Bajern iz Minhena nije preterano zainteresovan da plati ogromno obeštećenje. Prethodnih dana su se pojavljivale još neke glasine, a jedna od njih je Njukasl.

Saudijski vlasnici još nisu u potpunosti preuzeli klub, ali bi to trebalo da se dogodi uskoro. Ukoliko kupe tim iz Premijer lige, porašće i očekivanja. Ujedno i ambicije, pa će se dovoditi velike zvezde na sever Engleske.

Možda će vas zanimati

Filipe Kutinjo je jedna od prvih želja. Videćemo da li će Stiv Brus ostati ili neće, ali ukoliko ogroman novac uđe u klub, trener će moći da bira igrače za novi projekat.

BBC je iskoristio ove glasine da bi svoje čitaoce upitao ''Da li će Kutinjo preći na Sent Džejms Park?'', ali... Onda se u priču uključio Eksiter.

Crno-beli sa severa zemlje nisu jedini koji imaju stadion ovog naziva. Eksiter, kao i niželigaš Brekli Taun takođe igraju na stadionu istog imena, pa je ovaj malo poznatiji tim demantovao interesovanje za Brazilca.

''Lažne vesti'', napisali su na svom zvaničnom profilu i tako stavili tačku na priču koju niko nije ni započeo. Koliko god ga ne želeli u Barseloni i Bajernu, znali smo da se Kutinjo neće preseliti u Eksiter.

Tim sa jugozapada Engleske je osnovan 1901. godine i ima veoma bogatu fudbalsku istoriju. Trenutno se takmiče u četvrtom rangu engleskog fudbala, a kapacitet njihovog Sent Džejms Parka je oko 8.700 mesta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC