• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović predvodi napad saudijskog Njukasla... Verujete li u ovo?

Autor Milutin Vujičić

Samo par dana nakon što je Real Madrid objavio da bi želio da ga zadrži - nove vijesti.

 Luka Jović na meti Njukasl Junajteda Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Od kada se sredinom aprila pojavila informacija da će saudijski princ šeik Mohamed bin Salman kupiti Njukasl junajted za 300 miliona funti - gotovo iz dana u dan mediji u Engleskoj pišu o metama novog bogataškog kluba.

Do sada je najveće ime koje je povezano sa "svrakama" brazilski ofanzivac Filipe Kutinjo, spominje se dolazak Maurisija Poketina na mjesto menadžera, a sada su povezani i sa jednim Srbinom.

Možda će vas zanimati

 Najskuplji srpski fudbaler svih vremena Luka Jović (22) navodno će biti na meti Njukasl junajteda tokom narednog prelaznog roka, prenosi tabloidni fudbalski portal "90 min", pa svakako ovu informaciju treba uzeti s oprezom.

Jović se nije snašao u prvoj sezoni na "Bernabeuu", postigao je svega dva gola, potom imao i problema sa zakonom zbog kršenja mjera samoizolacije, dok ga iz Reala uveravaju da i dalje računaju na njega.

Ipak, mnogo toga moglo bi da se promeni za nekoliko mjeseci, kada sezona konačno počne, a vjerovatno bi Njukasl mogao da "zagolica maštu" Real Madrida dobrom ponudom, pa se već sada spekuliše o cijeni od oko 60 miliona funti.

"Svrake" će imati dosta novca za transfere, naravno kada se ozvaniči prodaja koju "koče" ljudi iz Katara, pa ćemo vidjeti da li će možda Luku Jovića zainteresovati ovakav projekat.

Pominju se još i Arsenal, Vest Hem i Napoli, a prema informacijama portala "90 min", Luka Jović je već razgovarao sa Aleksandrom Mitrovićem o Njukasl junajtedu, pošto je bio član kluba sa "Sent Džejmsis parka" pune tri sezone.

Vidjećemo da li će obući i njegov crno-bijeli dres...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC