• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Juveu su bijesni: Ostao u Francuskoj, majka ga savjetuje da štrajkuje!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

"Bjankoneri" su poslije manje od godinu dana spremni da ga prodaju...

 Adrijen-Rabio-napusta-Juventus-strajk-smanjenje-plate-Juventus-prodaje-Rabioa-20-25-miliona-evra Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Adrijen Rabio ponovo pravi probleme! Fudbaler Juventusa je poznat kao igrač koji sa svojim klubovima ima loše odnose, a mediji često napominju da veliku ulogu u njegovom neprofesionalnom ponašanju ima i njegova majka, koja mu je inače agent.

Sada je Francuz u centru pažnje jer se nije vratio u Italiju da trenira sa Juventusom, kao znak protesta zato što mu je bila smanjena plata.

Možda će vas zanimati

Juventus je zbog pandemije korona virusa rešio da smanji svojim prvotimcima primanja na neko vrijeme, kako bi se ublažili uticaju krize prouzrokovane pauzom u takmičenju, ali to se nimalo nije dopalo Rabiou.

Kako prenosi "La Stampa"; Rabio je ostao u svojoj vili na francuskoj rivijeri bez ikakve dozvole kluba i nije se vratio u Italiju. Njemu je smanjena plata koja inače iznosi 8.000.000 evra godišnje i ovo je sada njegova forma protesta.

Za razliku od njega, svi stranci iz Juveove ekipe su se vratili u Torino - osim Gonzala Iguaina koji je dobio posebnu dozvolu da ostane u Argentini - ali Rabio drži do svog stava.

U Juventusu bili svjesni njegove problematičnosti i da je pravio ozbiljne probleme Pari sen Žermenu prije nego što mu je prošlog ljeta istekao ugovor. "Bjankoneri" su ga potom doveli kao slobodnog igrača, ali su već sada spremni da ga prodaju i umanje svoju štetu.

Igrači poput Matuidija, De Lihta, Kedire i trojice Brazilaca Daglasa Koste, Aleksa Sandra i Danila su svi došli u Torino, dok italijanski list napominje da se Kristijano Ronaldo prvi vratio ne bi li što prije mogao da završi sa karantinom.

Ipak, "La Stampa" piše i da je ovo potez njegove majke i samog igrača, koji želi da zaigra u Premijer ligi i zbog toga je Juventus spreman da ga proda već ovog leta.

Pominje se da bi Juventus pristao na 20-25 miliona evra. Čini se da ovakvu neposlušnost u Juveu neće tolerisati...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC