• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković u subotu testira: Na skeneru napadač, golman i lijevi bek

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda će predstojećeg vikenda odigrati prvi test meč od povratka na treninge.

 Crvena-zvezda-prva-utakmica-poslije-korone-protiv-omladinaca Izvor: MN PRESS

Dan nakon što je prvi put izveo ekipu na zajednički trening na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić", poznato je i kada će prvotimci Crvene zvezde odigrati prvu test utakmicu.

U sklopu priprema za kraj maja i nastavak sezone, ekipa Dejana Stankovića u subotu će igrati protiv omladinaca crveno-bijelih na terenu iza južne tribine stadiona.

Možda će vas zanimati

Biće to prilika da šef struke Zvezde testira mlade igrače koji su priključeni seniorskom sastavu. To su napadač Ilija Babić, lijevi bek Uroš Blagojević i golman Andrija Katić.

Takođe, u planu je da se kroz taj kontrolni meč provjere još neki mladi igrači i da se eventualno prekomanduju u seniore iz omladinaca, na čijoj klupi sjedi Slavoljub Đorđević.

"Poslije dva mjeseca pauze nastavili smo sa treninzima. Izuzetno sam ponosan na moje momke kako su izdržali vrijeme pauze... Rezultati igrača koje smo dobili nakon testiranja, primoravaju me da čestitam mojim momcima na disciplini i profesionalnom odnosu prema obavezama. Najbolja nagrada za sve njih je meč protiv svojih starijih kolega, na kojem mogu da se pokažu u najboljem svjetlu", rekao je Đorđević za TV Arena sport.

Zvezdini omladinci učestvovali su ove sezone u Ligi šampiona u svom uzrastu, a osvojili su i titulu u svom uzrastu, što znači da će i od jeseni opet igrati uz najbolje vršnjake.

"Mi smo fantastičan kolektiv, imamo jasno definisana pravila ponašanja kako na terenu, tako i van njega. Pohvale na račun njihovog ponašanja van terena podjednako mi prijaju kao i one vezane za igru i kvalitet. U Tiraspolju nakon naše pobjede nad Šerifom, prišao mi je delegat UEFA i čestitao. Pritom nije mislio samo na prolaz u narednu rundu. Rekao mi je da je zadivljen ponašanjem mojih igrača, koji su nakon utakmice samoinicijativno počistili svlačionicu. To su stvari na kojima insistiramo. Možda neće svi biti vrhunski fudbaleri, ali će uvjeren sam svi biti vrhunski ljudi. I to je veliki uspjeh, jer mi predstavljamo najveći klub na Balkanu, svoj grad i svoju zemlju", dodao je Đorđević.

Najavljujući utakmicu protiv "A" tima, on je rekao da su se omladinci uželjeli fudbala.

"Siguran sam da postoji mogućnost da se utakmica igra pred publikom, da bi bilo nekoliko hiljada navijača. Stručni štab kao i rukovodstvo kluba redovno prate igre mlađih kategorija, samim tim dobro poznaju moju ekipu. Djeca su svjesna da će mnoge oči biti uprte u njih. Vjerujem da ih to neće sputati da se predstave u najboljem svjetlu", naglasio je Đorđević, bivši kapiten Zvezde, u razgovoru za TV Arena sport.

Pogledajte kako je izgledao jučerašnji trening Zvezde na glavnom terenu.

Zajednički trening crveno-belih na stadionu "Rajko Mitić"
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC