• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Janković napustio Rudar Prijedor i najvjerovatnije se vraća u Borac!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dosadašnji trener Prijedorčana razišao se sa Rudarom i najvjerovatnije će prihvatiti funkciju direktora omladinske škole u banjalučkom klubu.

 Igor Janković napustio FK Rudar Prijedor i preuzima funkciju direktora omladinske škole FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Igor Janković od utorka nije trener Rudara iz Prijedora!

Nekadašnji trener banjalučkog Borca, Tekstilca iz Dervente, gradiške Kozare i član stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine dok je selektor "zmajeva" bio Mehmed Baždarević, sporazumno se razišao sa prijedorskom klubom, koji je vodio od kraja juna prošle godine.

Možda će vas zanimati

"Zeleno-crni" su u prethodnoj sezoni, koja je prije vremena okončana odlukom Fudbalskom saveza Republike Srpske zbog pandemije korona virusa, osvojili vicešampionsku titulu iza šampiona Krupe, ali je mladi stručnjak odlučio da je vrijeme za nove izazove u karijeri.

"Sporazumno sam napustio Rudar Prijedor, za koji imam samo riječi hvale. Prvi put mi se desilo da odem bez ijednog i najmanjeg problema. Moram da se zahvalim čelnicima kluba Darku Milunoviću i Saši Steviću na svemu, a posebno navijačima, tzv. Alkohol Bojsima koji su nas podržavali i kad smo bili u rezultatskoj krizi. Prijedorčanima želim sve najbolje u narednoj sezoni Prve lige RS", rekao je Janković našem portalu.

Iako nije želio mnogo da govori o budućoj karijeri i daljim planovima, otkrio je da postoji mogućnost povratka u Borac, gdje će najvjerovatnije da preuzme funkciju u omladinskoj školi.

"Trebao bih da postanem direktor tog segmenta banjalučkog kluba", dodao je Janković, koji je upravo u mlađim selekcijama ostvario velike uspjehe sa gradiškom Kozarom.

Osim osvojene titule u mlađim kategorijama, Janković posjeduje i UEFA pro licencu koju je stekao radeći u rimskom Laciju, a tri godine je bio pomoćnik selektora "zmajeva".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC