• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović na tri meča od prvog trofeja: Nije bitno s kim igramo

Autor Milutin Vujičić

"Naš cilj je poznat, a to je da osvojimo trofej", rekao je trener Vojvodine.

 Nenad-Lalatovic-Kup-Srbije-zrijeb Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović poručio je da ima veliku želju da osvoji prvi trofej u trenerskoj karijeri sa Vojvodinom, a trenutno je na tri meča od tog uspeha u Kupu Srbije.

"Lale" su se plasirale u četvrtfinale masovnijeg domaćeg takmičenja, a danas su na žrijebu u prostorijama FSS saznali da će im prvi naredni protivnik, već 3. juna, biti ekipa Mladosti, koja je rundu ranije "izbacila" TSC iz Bačke Topole.

Možda će vas zanimati

"Ono što je sigurno jeste da kod mojih igrača ne smije biti nikakvog opuštanja pred ovu utakmicu, iz prostog razloga što ni mi, ni Mladost, u taj meč nećemo ući u top formi", rekao je Lalatović.

"Pauza zbog korona virusa je ostavila traga na sve ekipe, te po povratku na teren niko neće biti na istom nivou kao kada je sezona prekinuta. Iz tog razloga, smatram da su šanse 50:50, a da će u polufinale proći tim koji bude imao više sreće i pokaže veću želju za pobjedom i ljubav prema svom klubu i navijačima", dodao je trener Vojvodine u izjavi za sajt kluba.

Vojvodina je bila nepovlašćena na žrebu i mogla je lako da se "ukrsti" sa Crvenom zvezdom i Partizanom, ali Lalatović poručuje da neće biti lako ni s Lučanima koje su dvaput pobijedili ove godine (2:1 i 0:1).

"Od ranije je poznato da je Kup vrlo nepredvidivo takmičenje, u kojem ponekad do samog kraja dođu timovi od kojih se to nije očekivalo. Međutim, naš cilj je poznat, a to je da osvojimo trofej, te mi iz tog razloga ni nije toliko bitno da li ćemo u četvrtfinalu igrati protiv Mladosti, Zvezde, Partizana ili nekog drugog", zaključio je trener Novosađana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC