• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović bi dao 10 godina života za trofej sa Vošom!

Autor Milutin Vujičić

Atmosfera u Vojvodini je sjajna i Nenad Lalatović želi da to podigne na viši nivo osvajanjem trofeja...

 Nenad-Lalatovic-Dao-bih-10-godina-zivota-za-trofej-sa-Vojvodinom Izvor: MN PRESS

Klubovi iz Superlige vratili su se ovog jutra svojim uobičajenim profesionalnim obavezama.

Nenad Lalatović poveo je svoje fudbalere na prvi trening posle skoro dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa, a svi igrači Vojvodine, kao i ostalih klubova, morali su da drže distancu i da se pridržavaju propisa Fudbalskog saveza Srbije.

Možda će vas zanimati

Prvi trening je protekao u dobroj atmosferi uz instrukcije Nenada Lalatovića koji ističe da je da je najbitnije da su "svi živi i zdravi" i da su ponovo u treningu.

"To smo jako dugo čekali i zato me raduju osmesi na licima igrača, jer se vidi da im je nedostajao njihov klub. Što se tiče ove sedmice, danas ćemo imati samo uvodni trening sa loptom, a potom u utorak i sredu po dva treninga, u četvrtak jedan, u petak i subotu ponovo dva i u nedelju slobodan dan. Kako vreme bude odmicalo, treninzi će biti sve teži i teži, jer se moramo dobro spremiti za nastavak sezone", naveo je Lalatović i potom prokomentarisao "restart" takmičenja.

FSS bi trebalo u sredu da izađe sa konačnim predlogom o tome kako će izgledati nastavak takmičenja, a klubovi se ne slažu oko toga kako bi sezonu trebalo završiti.

Čukarički i Radnički se zalažu da se odigraju SVE utakmice do kraja (11 utakmica i Kup Srbije), a Vojvodina je da se preskoče plej-of i plej-aut (4 meča i Kup Srbije). 

"Ako se bude igrao plej-of, očekuje nas sigurno još 11 utakmica, plus eventualno još četiri u Kupu, a lično i dalje smatram da bi to bilo pogubno za igrače". Međutim, postoje stručniji ljudi koji će odlučiti o tome kako treba završiti sezonu", kazao je Lalatović.

Izvor: MONDO

"Kao trener, ja moram biti spreman na sve, baš kao i moji igrači. Ako se ukine vanredno stanje, plan nam je da odigramo tri-četiri prijateljske utakmice, iako još uvek nismo ništa zakazali. Međutim, ako se obistine najave našeg predsednika Aleksandra Vučića da će već krajem ove nedelje biti ukinuto vanredno stanje, brzo ćemo zakazati neke prijateljske mečeve".

Pozitivna atmosfera na treningu i visoka treća pozicija na tabeli Superlige, kao i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, raduju Lalatovića.

"Imamo šest terena i osam svlačionica, pa kad vidite sve ovo na 'Vujadinu', onda imate i veliku volju za radom, a sve to upotpunjava sjajna i pobednička atmosfera među igračima. Što se mene lično tiče, imam ogromnu želju da sa Vojvodinom osvojim trofej i dao bih bukvalno 10 godina života da se to desi", naveo je Lalatović koji još čeka prvi trofej kao trener.

"Vojvodina je meni u srci, ovde sam prihvaćen od početka fenomenalno, živim za Vojvodinu i dok god sam ovde - život ću davati. U mom trenerskom poslu Vojvodina mi je majka".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC