• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović o ono izjavi: Meni je prelijepo u Voši, a Dekiju srećno!

Autor Milutin Vujičić

"Volio bih da još godinama ostanem u Vojvodini", poručio je Nenad Lalatović.

 Nenad-Lalatovic-FK-Vojvodina-izjava-Zvezda Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je govoreći za "Sportski žurnal" pomenuo i da bi jednog dana mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, a dan kasnije je za zvanični sajt Vojvodine, kluba koji trenutno vodi, pojasnio svoje riječi koje su možda zasmetale navijačima "lala".

Kazao je da je iznenađen što je to objavljeno juče, poručivši da taj razgovor nije aktuelan, a da je on fokusiran isključivo na ostvarivanje rezultata na klupi Novosađana.

Možda će vas zanimati

"Zaista ne znam ko je i zbog čega objavio tako nešto, pogotovo što mom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću želim da još 10 godina ostane na svojoj sadašnjoj funkciji. No, u ovom trenutku, to nije ni bitno", kazao je Nenad Lalatović.

Mladi trener, kome je ovo drugi mandat na "Karađorđu", kazao je da nastavak svoje karijere svakako vidi u inostranstvu, pošto je još od 2011. godine na srpskim terenima.

"Ono što naši navijači treba da znaju jeste nešto što sam već mnogo puta ponovio, a to je da mi je u Vojvodini stvarno prelijepo i da Novi Sad doživljavam kao svoj grad", naveo je Lalatović i kazao da ima velike namjere sa Vojvodinom.

"Iskreno, ako sve bude išlo u pravcu u kojem želimo, volio bih da još godinama ostanem u Vojvodini i da klubu pomognem u osvajanju trofeja i igranju grupne faze Lige Evrope. S druge strane, onog dana kada budem napustio Vojvodinu, želio bih da trenerskim poslom dalje nastavim da se bavim u inostranstvu".

Vojvodina u trenutku prekida Superlige zauzima treće mjesto, a u narednim danima biće odlučeno u kom će se formatu sezona završiti.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC