• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović: Ponovo ću voditi Zvezdu i osvajati trofeje!

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

Imao je uspjehe kao igrač, a to želi da postigne i kao trener Crvene zvezde.

 Nenad Lalatović: Ponovo ću voditi Zvezdu i osvajati trofeje! Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović odlično vodi Vojvodinu ove sezone, kupio je navijače "lala" još u svom prvom mandatu, ali nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde.

To je ujedno bio i klub u kome je stasao kao fudbaler, postao kapiten, osvajao trofeje, a koji je vodio i kao trener. Prihvatio je izazov u teškom trenutku i došao na "Marakanu" 2014. godine kada je klub izbačen iz UEFA takmičenja, a finansijski problemi bili su na vrhuncu...

Možda će vas zanimati

 Vodio je klub samo jednu sezonu, nije uspio da dođe do šampionskog pehara, ali je ostavio dobru ekipu Miodragu Božoviću koji ga je naslijedio i odveo Crvenu zvezdu do osvajanja titule 2015/16.

Za to vrijeme je Lalatović vodio Borac Čačak, Vojvodinu, mladu reprezentaciju Srbije, Čukarički, Radnički i opet Vojvodinu, a ne krije da bi, uprkos tome što se nisu rastali u najidealnijim okolnostima, ponovo jednog dana želio da postane trener voljenog kluba.

"Ubijeđen sam da ću ponovo da sjedim na klupi Zvezde", kazao je Lalatović za "Sportski žurnal".

Izvor: MN PRESS

"Bio sam njen trener u periodu kad je klub kuburio sa brojnim problemima, na stadionu nije bilo struje, a najveća plata igrača bila je dvije ili tri hiljade evra. Danas je u projseku deset puta veća. Doprinio sam stabilizaciji crveno-bijelih. Ukazao sam povjerenje tada mlađanima Luki Joviću, Mihailu Ristiću, Vukašinu Jovanoviću, Marku Grujiću, Predragu Rajkoviću... ".

Nenad Lalatović je podvukao da su u međuvremenu kod narednog trenera svi oni postali oslonci igre, a da je klub dosta zaradio od njihove prodaje.

"Želja mi je da u narednom mandatu sa Zvezdom osvajam trofeje, kao što sam na Marakani uspjevao kao igrač", naglasio je Lalatović koji iza sebe ima deceniju trenerskog rada.

Nenad Lalatović ponovio je u izjavi za "Sportski žurnal" da bi najpametnije bilo da kada se Superliga nastavi da to bude bez plej-ofa i plej-auta, preciznije da se odigraju još četiri kola, dodavši da ukoliko bi igrači pripreme počeli oko 1. maja da bi im bilo potrebno oko tri nedelje da se spreme.

Aktuelni trener Novosađana, koje odlično vodi ove sezone i sa kojima je trenutno trećeplasiran na tabeli, istakao je i da je "vječiti optimista" i da je rekao da je cilj Vojvodine izlazak u Evropu.

Podsjetite se i gostovanja Nenada Lalatovića u MONDO podkastu "Sve u 16".

Mondo podcast Sve u 16, gost Nenad Lalatović
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC