• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Treniraju da im telo ne 'zarđa', ali kad dođu u moje ruke..."

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

"Neka se spreme!", poručuje strateg Vojvodine.

 FK-Vojvodina-pripreme-1.-maj-Nenad-Lalatovic-korona-virus-prekid-prvenstva Izvor: MN PRESS

Vojvodina je odlično počela drugi deo šampionata i u njemu zabeležila 13 bodova iz šest mečeva, a potencijalni nastavak dobre forme "pokvarila" im je pandemija korona virusa.

Možda će vas zanimati

Superliga je morala da bude obustavljena sredinom marta, a od tada su zabranjeni i timski treninzi pošto je na snazi mera obaveznog socijalnog distanciranja. Zbog toga igrači Vojvodine rade indivudalno, dok ih klupski trener "nadgleda" preko interneta, a u sve to uključen je i Nenad Lalatović.

U izjavi za "Sportski žurnal", dok se kao i svi uzorni građani Srbije nalazi u kućnoj izolaciji, poručuje svojim fudbalerima šta sledi...

"Neka se spreme, oko 1. maja počećemo pripreme za nastavak sezone", rekao je Lalatović koji je u međuvremenu isplanirao i čitav plan treninga.

Za sada nema nikakvih naznaka kada bi Superliga mogla da se nastavi, stidljivo se spominju sredina maja i početak juna, ali za konkretne datume moraćemo da sačekamo da se korona virus još malo "umiri" pošto je trenutno na maksimumu u Srbiji.

"Imaćemo tri sedmice da se spremimo za preostale četiri prvenstvene utakmice, kao i one u završnici Kupa Srbije. Mnogo je obaveza u kratkom periodu, tako da ekipu treba pripremiti što je moguće bolje za preostala ozbiljna iskušenja. Pratim kako igrači treniraju, izveštavaju me o svemu. Dobro je i svakako pohvalno što su alktivni u pauzi", kazao je Lalatović i dodao:

"To je čisto da im telo 'telo ne zarđa', ali jasno je da to nije dovoljno. Uveriće se kad ubrzo dođu u moje ruke...", našalio se trener Vojvodine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC