• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović odgovorio "Čika Miši": Ja naduvan? Sve sam lepši i mlađi

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine prokomentarisao nedavnu izjavu Milorada Kosanovića o tome da se "naduvao, pa malo prolupao"

 Superliga sukob Nenad Lalatović Milorad Kosanović Izvor: MN PRESS

Iskusni trenerski vuk Milorad Kosanović pred početak prolećnog dela Superlige komentarisao je u kakvim je odnosima sa kolegama trenerima.

Možda će vas zanimati

 Pomenuo je tada i Nenada Lalatovića, koji je u prošlosti burno reagovao u mnogim situacijama, a i sa kojim je došao u raspravu na početku sezone.

"Ja sam sa svim trenerima dobar, pa čak i sa Lalom. Bio mi je kao dete dok se nije naduvao", rekao je Kosanović i odmah se nadovezao: "Mislim, fizički, ovako. Tad je malo prolupao, ali dobro", dodao je doskorašnji šef struke Radničkog iz Niša.

Lalatović je bio iznenađen tom izjavom Kosanovića.

"Stvarno mu nije bila umesna izjava da sam se ja naduvao. Ne znam šta je time hteo da kaže", rekao je u razgovoru za "Alo" Lalatović.

"Je l’ ima negde moja fotografija kako duvam, da se vidi da radim nešto ružno? Pa pogledajte me kako ja izgledam. Sve sam lepši i lepši, sve sam zdraviji i zdraviji, sve sam mlađi i mlađi. Moj izgled govori o svemu tome. Svaki dan pretrčim po deset kilometara. Šta god da je čika Miša mislio tom izjavom da sam naduvan, ne zameram mu. To je čovek uz koga sam odrastao i koji me je trenirao kao dete. Malo ko će napraviti karijeru kao čika Miša. Sada je u ozbiljnim godinama, pod stresom je", rekao je strateg Vojvodine, koji očigledno nije dobro razumeo na šta je tačno Kosanović mislio kada je to rekao.

ZA SRBIJU BIH IŠAO I U RAT!

"Sutra, kad bi ne daj bože izbio rat, prvi bih išao da branim svoju zemlju, svoj narod. Nemam tu vrstu straha. U Srbiji su mi deca rođena, veliki sam patriota. Sve bih uradio da meni i mom narodu bude bolje".

On je u zanimljivom intervju otkrio šta ga najviše pogađa.

"Ne mogu da oprostim kada mi vređaju ćerku od devet godina! Kad mi udare na porodicu. Navijač sa tribina može da mi tokom meča kaže šta hoće jer je taj kupio kartu, ali je i neoprostivo kada mi trener, porodični prijatelj koga posebno cenim, dva puta opsuje pokojnu majku. Kako da ne odreagujem na takve stvari? To što ja doživljavam ne doživljava niko u srpskom fudbalu, da ga toliko pljuju, gađaju, ponižavaju".

"Najviše me zaboli kad idem na utakmicu za koju unapred znam šta me čeka. Kad vam sudije ne dozvole ravnopravnu borbu sa, na papiru boljim, većim i bogatijim klubom. Sve moje rivale izaziva to što ne mogu da me pobede. I kad god igraju protiv kluba koji vodim, oni kažu „hajde da pobedimo Lalatovića“. Oni bi voleli da ja ćutim, a izluđuje ih to što ih se ne plašim. Ne bojim se nijednog huligana jer sam s jedne strane i ja huligan! Nemam razloga da se bilo koga plašim jer ne kradem i nikome ništa ne dugujem. U karijeri mi niko ništa nije pomogao, samo su mi odmagali", poručio je Lalatović.

On je rekao da će mu ova sezona verovatno biti i poslednja u srpskom fudbalu.

"Trenutno sam zadovoljan u Vojvodini, ali mislim da je vreme da se na kraju sezone oprobam u inostranstvu. Zimus sam odbio ponude iz Grčke, Kazahstana i Belorusije", rekao je Nenad Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC