• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanogo je sve spremniji: Cijela fudbalska Evropa zna za ovaj klub!

Autor mondo.rs

Iskusni vezista bi trebalo da bude ogromno pojačanje za ekipu Dejana Stankovića u nastavku sezone, ali i tokom ljetnih kvalifikacija.

 FK-Crvena-zvezda-Seku-Sanogo-pojacanje-povreda-oporavak-intervju-sajt-crvenazvezda Izvor: MN PRESS

Zvezda je počela sa treninzima, a uporedo sa tim mogu da počnu da rastu i očekivanja navijača od jednog zimskog pojačanja. Seku Sanogo je stigao kao čovjek koji će nositi klub kroz evropske kvalifikacije, ali još nije zaigrao.

Ispriječila se povreda pozajmljenog fudbalera koji bi u Beogradu trebalo da ostane najkraće do naredne zime. U klubu se nadaju i da prebrodi evropske izazove ovog ljeta, kada će ponovo cilj biti grupna faza.

Možda će vas zanimati

Dok nije bilo fudbala, Seku Sanogo je bio u Beogradu. Upoznavanje sa klubom, (ne)upoznavanje sa gradom i na kraju tog ciklusa intervju za klupski sajt u kom je govorio o svemu tome.

Iskusni fudbaler istakao je da se lijepo osjeća u srpskom klubu, kao i da je upoznat sa bogatom istorijom Crvene zvezde.

''Naš rad se konačno nastavlja. Početak je svima težak, s obzirom na pauzu koju smo imali, ali polako ulazimo u formu i radujemo se svakoj sljedećoj prepreci koju ćemo prevazići u budućnosti. Moram da kažem da se jako lijepo osjećam u Crvenoj zvezdi, imam izuzetno lijepo mišljenje o čitavom klubu, a vjerujem da sam došao u dobar kolektiv. Zvezda je veliki klub sa bogatom istorijom. Cijela fudbalska Evropa zna za ovaj klub i velika mi je čast što mogu da doprinesem ekipi. Zvezda ima mnogo dobrih igrača i mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema u budućnosti. Takođe, navijači ne treba da brinu, rezultati će svakako doći. Zvezda će sigurno i u budućnosti zadržati mjesto koje joj pripada'', naglasio je Sanogo.

Vezista koji je karijeru gradio u Tunu, Lozani, Jang Bojsu i Itihadu, ne krije da se odlično osjeća i da jedva čeka da izađe na teren kako bi pokazao fudbalsko znanje.

''Iza mene je težak period, ali pun sam samopouzdanja i svakog dana izlazim na teren sve spremniji i zadovoljniji svojom formom. Radio sam u etapama i maksimalno sam se trudio da prevaziđem sve prepreke koje je povreda sa sobom donijela. Za mene je ovo novo iskustvo i zato se svakog dana trudim da radim što bolje, kako bih se vratio i pokazao šta i koliko mogu.''

Svjestan je Sanogo da se od čitave ekipe očekuje da nastavi sa pobjedama.

''Potpuno je logično da su ambicije na najvišem mogućem nivou kada igrate u ovako velikom klubu. Ništa ne može da poremeti šampionski put. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo zacrtane ciljeve. Nadamo se da će sve proteći bez problema.''

Oporavljeni vezni fudbaler istakao je da nije mogao da upozna grad i okruženje zbog cijele situacije oko korona virusa, ali da će to uraditi čim se sve vrati u normalu.

''Beograd je zaista predivan grad, ali zbog okolnosti koje su se dogodile gotovo odmah po mom dolasku u klub, nisam imao mnogo prilike da obiđem grad i vidim sve znamenitosti. Zbog toga se jako radujem prvoj sljedećoj prilici da upoznam Beograd. Za mene i Beograd, kao i za ljubav koju već sada gajim prema ovom gradu, ima vremena.''

Imao je i poruku za sve zvezdaše koji, kao i igrači, nestrpljivo čekaju nastavak šampionata.

''Želim da poručim navijačima da je neophodno da nastave da podržavaju ekipu na način na koji su to radili i do sada. Koliko su dobra publika imao sam priliku da se uvjerim odmah po dolasku u Zvezdu. Vječiti derbi koji je za nama ću sigurno pamtiti po navijanju, a očekujem da će i svaki naredni meč koji budemo igrali sa publikom, biti na sličnom nivou i da će to nositi ekipu do novih pobjeda'', podvukao je uvijek nasmijani Seku Sanogo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC