• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Marko Nikolić preuzeo Lokomotivu!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji trener Partizana će imati težak zadatak.

 Trener-Marko-Nikolic-preuzeo-Lokomotiva-iz-Moskve-Rusija-Premijer-liga Izvor: MN PRESS

Srpski trener Marko Nikolić će, nakon višemjesečnih govorkanja o preuzimanju ruskog tima, konačno sjesti na klupu Lokomotive iz Moskve. Jedan od najboljih timova u Rusiji imenovao ga je danas za novog trenera.

Nakon rastanka sa Seminom, koji odlazi u zasluženu penziju, dirigentsku palicu nad Lokomotivom uzima bivši trener Rada, Vojvodine, Partizana, Olimpije i Videotona!

Možda će vas zanimati

Mnogi su prethodnih meseci osporavali izbor čelnika Lokomotive i tvrdili kako iza akcije stoji srpski uticaj u glavnom gradu Rusije, ali sada više nema dileme. Bord direktora Lokomotive je izabrao.

Nikolić će na funkciju stupili 1. juna 2020. godine, a pred njim će biti teški zadaci. Moskovljani su prethodnih godina redovno bili u vrhu, igrali su značajnu ulogu u Evropi i srpski trener je izabran da nastavi taj put.

Ugovor koji je Juri Semin (73), jedna od najbitnijih ličnosti u klupskoj istoriji, imao ističe 31. maja, a već sutradan će na njegovo mjesto doći Nikolić. O imenovanju srpskog trenera ne tako davno je govorio i Ivica Olić, a jutros se pojavila informacija da je u svom stručnom štabu želio Nemanju Vidića i Danka Lazovića, bivše reprezentativca Srbije.

Marko Nikolić je sa beogradskim crno-bijelima osvojio duplu krunu u sezoni 2016/17, kada je proglašen i za najboljeg trenera u Srbiji. Vodeći MOL Vidi, koji je često mijenjao imena, stizao je do trofeja u prvenstvu i kupu Mađarske.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC