• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gde ste iskopali tog Nikolića? Da su pozvali Murinja, Gvardiolu, ali..."

Autor Milutin Vujičić

Srpski trener nije još ni održao prvu konferenciju za medije u Lokomotivi iz Moskve, a već se nalazi "pod paljbom" u javnosti.

 Marko-Nikolic-kritike-Lebedev-ruski-politicar-Gde-ste-ga-iskopali Izvor: MN PRESS

Marko Nikolić seda na klupu ruskog velikana!

Pre nekoliko meseci pojavila se u medijima ova informacija i mnogi nisu poverovali u nju, ali da se rad mladog srpskog trenera ceni dokazao je odlazak u Moskvu. Ipak, ako je suditi po prvim reakcijama koje stižu iz Rusije - neće mu biti lako.

Možda će vas zanimati

Imao je nekoliko ponuda iz Azije (čak i Afrike) koje je odbio da bi ostao u Evropi, pa je tako prihvatio ne finansijski slabiji ugovor u Lokomotivi gde je pritisak već nesnosan...

Naime, Nikolić će na kraju sezone na klupi "Lokosa" zameniti legendarnog trenera Jurija Semina (73) koga svi obožavaju zbog njegovog vedrog duha, odnosa sa igračima, navijačima, ali i dobrog fudbala koji su Moskovljani igrali u prethodne četiri godine.

Bivši igrač "mašinovođa" je čak u četiri mandata vodio klub, poslednji je počeo da mu teče 2016. godine, a samo u njemu doneo je četiri trofeja (ukupno 12), dok je trenutno drugoplasiran na tabeli.

To je podiglo mnogo prašine u javnosti pošto je Semin imao mnogo poštovalaca u svetu fudbala, čak i politike, pa baš iz ruske Dume stiže verovatno najžešća kritika koja je upućena na račun mladog srpskog trenera.

"Ne razumem šta se dešava. Rešenje dovodi do više pitanja nego do odgovora. Ne vidim nikakvu logiku da se smeni trener koji donosi trofeje svake godine? Šta je cilj uprave? Da su pozvali Gvardiolu ili Murinja razumeo bih, ali Nikolića?", kazao je ruski političar Igor Lebedev koji navija za Lokomotivu i ne slaže se s potezom rukovodstva.

Izvor: MN PRESS

"Ko je on? Gde su ga iskopali? Gde ste ga našli?", kazao je Lebedev i rekao da ništa nije bilo sporno sa Jurijem Seminom i njegovim odnosom sa igračima.

"Sa novim trenerom Lokomotiva će izgubiti mesto i u Ligi šampiona, uplašen sam za tim", nastavio je glasno da negoduje ruski političar, dok su iz Lokomotive rekli da su utvrdili jasne ciljeve s Nikolićem, a to su mesto među prvih pet i razvoj mladih igrača.

Nikolić inače stiže u Lokomotivu posle odličnog mandata u Videotonu, s kojim je bio prvak Mađarske, dok je to bio i s Partizanom, odnosno s crno-belima ima osvojenu i duplu krunu.

U dosadašnjem delu karijere vodio je još i Rad, Vojvodinu i Olimpiju.

Podsetite se i MONDO podkasta "Sve u 16" u kom je gost bio Marko Nikolić.

Poslušajte MONDO Podcast "Sve u 16" sa Markom Nikolićem.
Izvor: YouTube/MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC