• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković može da odahne - Zvezda dobra i motivisana protiv mlađe garde!

Autor Milutin Vujičić

Tri laka gola za seniore Crvene zvezde, dok su na drugoj strani u sastavu omladinaca blistala dvojica golmana, što je svakako dobra vest za Dejana Stankovića.

 Crvena-zvezda-Crvena-zvezda-omladinci-3-0-prijateljska-utakmica Izvor: MN PRESS

Posle tačno dva meseca - prvotimci Crvene zvezde ponovo na terenu!

U prvoj post-pandemijskoj utakmici izabranici Dejana Stankovića odmerili su snagu sa omladincima crveno-belih na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić", a iskusniji fudbaleri potvrdili su kvalitet lakom pobedom 3:0 (1:0).

Možda će vas zanimati

Videlo se da su se seniori Zvezde uželeli fudbala, odigrali su vrlo motivisano protiv mladih igrača, pa su time nagovestili da će ozbiljno pristupiti završnici šampionata u kome idu na "duplu krunu".

Prvi gol na meču viđen je već u 3. minutu, kada je posle pasa Sanoga u situaciju "jedan na jedan" izbio Ivanić, pogodio je okvir gola, a Milan Pavkov je natrčao na loptu i smestio je iza leđa mladog golmana Katića koji je blistao u prvom poluvremenu.

Odbranio je nekoliko udaraca mladi golman koji "kuca" na vrata prvog tima, dok je u nekoliko situacija imao i sreće, pošto je recimo Ivanić promašio praktično prazan gol.

I njegova zamena u nastavku, Guteša, odbranio je veliki broj pokušaja seniora, ali nije mogao da zaustavi strašan udarac Njegoša Petrovića sa distance u 50. minutu, što već postaje njegovo prepoznatljivo oružje, kao ni najlepšu akciju Garsije i Simića koju je glavom "krunisao" Aleksa Vukanović u 71. 

Na ovoj utakmici Dejan Stanković je dosta toga menjao i kombinovao, ali je najavio da bismo u nastavku prvenstva mogli češće da vidimo Zvezdu u formaciji sa dva napadača. Danas smo prvi put na terenu videli Sanoga, koji se vratio iz povrede i proveo je tek 23 minuta u tandemu sa Nikolićem, dok je Ivanić igrao desno krilo, a u jednom trenutku meča čak je i Jovančić bio levi bek.

S druge strane, jasno je da nedostaje svežine igračima Zvezde, ali najvažnija vest je da nije bilo povreda u prvoj proveri posle dvomesečne pauze, a uslediće sigurno još neka pred prvu zvaničnu (30. maj).

ZVEZDA SENIORI (prvo poluvreme): Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Konatar, Sanogo, Ivanić, Nikolić, Gavrić, Tomane, Pavkov.

Igrali su još: Popović, Gajić, Milunović, Pankov, Rodić, Jovičić, Vulić, Jovančić, Petrović, Simić, Ben, Vukanović, Garsija, Boaći.

ZVEZDA OMLADINCI (prvo poluvreme):Katić, Mitrović, Lukić, Milikić, Blagojević, Matić, Novaković, Piplica, Babić, Radulović, Burmaz.

Igrali su još: Guteša, Gačić, Pisar, Savić, Stajić, Pavlović, Ilić, Bačanin, Njamculović, Pešović, Panić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC