• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević otkrio: Zbog sina sam spremao ostavku u Zvezdi!

Autori mondo.rs Autori Sportski žurnal

"Velika je to škola za mene, svašta sam prošao", rekao je bivši trener Zvezde sa "Sportski žurnal"

 Vladan Milojević otkrio: Zbog sina sam spremao ostavku u Zvezdi! Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević, najuspešniji trener Crvene zvezde u eri posle Barija 1991, bio je nadomak odlaska iz kluba prošlog leta, u toku kvalifikacija za Ligu šampiona.

I to između dve utakmice protiv Kopenahgena.

Možda će vas zanimati

U intervjuu za "Sportski žurnal", on je otkrio da je kovertu sa svojom ostavkom spremio u toku utakmica pretposlednjeg kola kvalifikacija, a razlog je bio status njegovog sina u FK Vojvodina, čiji je tad bio član.

"Niko u klubu nije znao, prvi put i pričam javno o tome. Da me supruga nije ubedila da ostanem. podneo bih ostavku. Bio sam na putu da to učinim", rekao je on.

"Imao sam veliku peripetiju, tada shvatio neke stvari. U klubu čiji je član tada bio moj sin, Vojvodini, bilo je niskih udaraca od nekih nebitnih ljudi, reč je o stvarima koje nisu za javnost. To me je opteretilo. Morao sam da ga sklonim. Ceo život sam se borio da deca ostanu ovde, ali Srbija je ovo... Nisam želeo da moje dete ispašta, ima svoje snove i život. Čekao sam da se sve to završi, Bogu hvala istrajao sam. Velika je to škola za mene, svašta sam prošao", objasnio je Milojević,

Milojevićev sin, Nemanja (22), otišao je iz Vojvodine istog leta i potpisao za grčki klub Panionios. Zvezdin trener ostao je u tom periodu na klupi, ali je otišao tokom zime.

"Glavni okidač mog odlaska su detalji oko deteta. To su totalno nebitni ljudi. ali nažalost nalaze se na mestima na kojim se nalaze. Kad složno gurate kamen uzbrdo, pokušavaš da ga držiš visoko, a onda vidiš da navijaju da se taj kamen sruši, nemaš više motiv. Sve je uzalud".

Na pitanje da kaže ko su ljudi koji su tako navijali, Milojević ne želi da pominje imena.

"Nebitno... Sve je bilo fingirano. Krenulo je niskim udarcima u vezi mog sina", zaključio je priču o temi koja mu ne prija sadašnji šef struke saudijskog Al-Ahlija.

Izvor: YouTube/MN Press

Svoj odlazak iz Zvezde komentariše i rečima da je "zasićenje opasno".

"Bilo je anegdota između nas u stručnom štabu, kad sam polako pričao da bi već trebalo da odem, rekli su mi: 'Hajde da još jednom uđemo u Ligu šampiona, pa idi'. Tako je i bilo, Kvalifikacije te psihološki iscrpe, nije bilo tu ni skijaša, ni ribara, a svaka utakmica je kvalifikaciona. Kao da si na svetskom ili evropskom prvenstvu, svaki gol je bitan. Navijači su mnogo pomogli...", rekao je on.

Na pitanje da li bi otišao i da Zvezda nije doživela dramatičan poraz od Olimpijakosa u Atini i tako ispala iz Evrope, Milojević izričito odgovara:

"Svakako bih otišao!"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC