• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavoljub Đorđević zadovoljan: Zvezdina deca uvek pokažu karakter

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih omladinaca srećan zbog partije svojih igrača.

 Crvena-zvezda-protiv-omladinaca-3-0-Slavoljub-Djordjevic-izjava-nakon-meca Izvor: MN PRESS

Omladinci Crvene zvezde su imali verovatno najteži fudbalski ispit u svojim dosadašnjim karijerama. Momci koji su se sjajno predstavili u Ligi šampiona ove sezone su za rivale danas imali prvotimce svog kluba.

Poraženi su (3:0), ali su ostavili veoma snažan utisak. Predvođeni Slavoljubom Đorđevićem, nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, imali su priliku da se u najboljem svetlu predstave Dejanu Stankoviću.

Možda će vas zanimati

Na pomoćnom terenu ispod severne tribine stadiona Rajko Mitić, seniori su bili bolji. To nije nikakvo iznenađenje, a Đorđević je zadovoljan kako su njegovi momci odigrali meč.

''Ova deca su uvek pokazivala karakter, bilo da su trenirala dan, dva ili tri meseca. Igrati ovde protiv prvog tima, na ovakvom terenu, stvarno predstavlja veliku čast i privilegiju. Meni je puno srce što su, uprava kluba i šef stručnog štaba Dejana Stanković, videli veliki potencijal u mojim igračima, kao i da Crvena zveda od ove dece može dugo da živi, jer je pred njima svetla budućnost'', naglasio je Đorđević.

Neosporna je razlika u godinama između omladinaca i prvog tima, ali ono što raduje stratega naših juniora je odnos i zalaganje mladih fudbalera.

''Razlika je evidentna. Naročito na planu fizičke snage i spreme, ali moja deca, kako ja volim da ih zovem, imaju 18-19 godina i oni su maltene na početku seniorske karijere. Nikada neću tražiti opravdanje zbog toga. Učim ih da kada izađu na teren moraju da znaju da nisu bitne godine i snaga protivnika. Moj tim je odigrao drugačiju utakmicu od uobičajenih u prvenstvu. Više smo se branili, ali to je normlano, seniori su jači. Bez obzira što su moji igrači trenirali samo četiri dana pokazali su karakter, a po meni, ovo je realan rezultat.''

Đorđević ne krije da je njemu i igračima nedostajao fudbal.

''Mnogo nam je falila lopta i teren. Posle samo tri-četiri treninga moji igrači bili živahni, željni igre. To sam video i na današnjem zagrevanju. Pokazali su da im se igra što je i normalno kada se bavite ovim poslom. Svi mi volimo fudbal i kada dva meseca ne trenirate, to je veliki problem za svakog fudbalera. Naravno, kada dođete da igrate posle svega toga, i protiv ovakvih igrača kakvi su u prvom timu, to svakako mnogo znači i moram biti srećan zbog mojih momaka'', podvukao je trener naših omladinaca.

Podsećamo, zbog pandemije korona virusa prekinuta su fudbalska takmičenja u svim mlađim kategorijama. Tako su fudbaleri Crvene zvezde proglašeni šampionima u omladinskom uzrastu, što znači da će i naredne sezone imati priliku da igraju u Ligi šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC