• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija - Hrvatska se NEĆE igrati u Glazgovu?

Autor Milutin Vujičić

Naravno, ako do te utakmice i dođe plasmanom "orlova" na Evropsko prvenstvo.

 EURO 2020 Rim Bilbao i Glazgov neće biti domaćini Izvor: MN PRESS

UEFA je morala da odloži Evropsko prvenstvo za 2021. godinu zbog pandemije korona virusa, zbog čega će izgubiti mnogo novca, ali možda i neke od domaćina turnira!

S obzirom na to da je planiramo da se EURO2020 prvi put održi širom Evrope (12 gradova u 12 zemalja) moglo se očekivati da će "iskočiti" neki problem zbog pomjeranja termina, pa je tako četvrtina lokacija sada pod upitnikom.

Možda će vas zanimati

 "Postoje mali problemi sa tri grada", rekao je predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin bez preciziranja koje lokacije su sporne.

Njemački list "Kiker" došao je da saznanja da je najveći problem sa Rimu i Bilbaou, gradovima iz Italije i Španije koje su žestoko bile pogođene korona virusom, dok je treći grad koji je neizvjestan za organizaciju turnira Glazgov.

Zanimljivo je da bi škotski grad bio domaćin i Srbiji, ako se "orlovi" plasiraju na Evropsko prvenstvo kroz baraž, pošto bi na "Hampden parku" potencijalno odigrali mečeve sa Hrvatskom i Češkom.

Aleksandar Čeferin je istakao da neće biti naknadnog dodjeljivanja domaćinstva za Evropsko prvenstvo poručivši da je UEFA spremna da organizuje turnir i u manje od 12 gradova, pa su spremni za opcije sa 11, 10, 9...

Pretpostavka je da bi u slučaju otkazivanja pomenutih gradova oni najbliži postali novi domaćini, pa bi tako umjesto u Glazgov "orlovi" mogli u Dablin ili Amsterdam, ili bi se jednostavno sve organizovalo u Londonu, koji je drugi domaćin grad u ovoj grupi, a u kom Srbija treba da igra protiv Engleske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC