• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Borca počeli s treninzima (FOTO, VIDEO)

Autor 000

Kraj pauze za banjalučkog premijerligaša.

 FK Borac trening poslije pauze zbog korona virusa Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca poslije dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa ponovo su na terenu.

"Crveno-plavi" su u ponedjeljak na Gradskom stadionu odradili prvi trening i tako počeli pripreme za eventualni nastavak sezone u Premijer ligi koji je upitan.

Možda će vas zanimati

Igrači Borca u skladu sa preporukama nadležnih zdravstvenih ustanova trenirali su u grupama, te koristili zaštitne maske tokom treninga, a osim njih na terenu su bili šef stručnog štaba, trener, fizioterapeut i ljekar, odnosno minimalan broj osoba.

Igračima je očigledno prijao rad s loptom nakon dva mjeseca "suvih" treninga u kući i u prirodi.

Borac se vratio treninzima, ali bez Marka Mirića i Aleksandra Volkova, dvojca iz Srbije koji su prema pisanju "Glasa Srpske" blizu izlaznim vratima Gradskog stadiona.

Mirić je bez saglasnosti kluba napustio Banjaluku i sa porodicom otišao u Srbiju, dok je Volkov dobio dozvolu da posjeti roditelje.

"Nikom nije jasno zašto je to trebalo Miriću, koji je bio u Banjaluci, a onda je bez dozvole odlučio da ode. Nije na meni da odlučujem, ali će protiv njega sigurno biti pokrenut disciplinski postupak. Volkov je tražio dozvolu da ide, dali smo mu saglasnost, ali sada ako želi da se vrati mora da ide u karantin. Vidjećemo u narednim danima kakav će biti njihov status i da li će uopšte biti naši članovi. Sve će zavisiti i od šefa stručnog štaba, Vlade Jagodića. Koji će odlučiti da li se uklapaju u njegovu koncepciju“, rekao je direktor Borca Dejan Lukendić za "Glas Srpske".

"Borčeva mašina“ je upalila, a do subote će se znati da li će sezona u Premijer ligi BIH biti nastavljena, jer tada ističe rok koji je UEFA dala nacionalnim savezima da se izjasne da li se završavaju takmičenja ili se nastavljaju i u kom formatu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Volim Borac

Srecno u novu sezonu. I da izgurate u Evropi barem tri kola. Volkov i Miric su poceli davati znakove zivota ali s obzirom da smo dovodili samo lijeve bekove i desna krila bilo je prenatrpano, poceo se gubiti kostur ekipe, igra je slaba tako da se nesto mora mijenjati. Hocemo mladji i brzi Borac uz one koji su se vec dokazali.

Mazi

@Volim Borac Da je sreće pa da tri izguraju . Pa četvrto da grizu . U svakom slučaju dobra ekipa , popraviti igru i naravno kao što si rekao , brzina . Pozz

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC