• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović i kolege uskoro počinju da se testiraju na korona virus

Autori mondo.rs Autori Beta

Postavlja se pitanje šta će biti sa ovom sezonom Čempionšipa...

 Cempionsip-fudbaleri-na-testiranju-protiv-korona-virusa-nastavak-sezone-i-treninzi Izvor: Guliver, Clive Rose/Getty Images Europe

I dok su sve oči uprte u prebogatu Premijer ligu, postoje i nadmetanja na Ostrvu koja finansijski nisu tako dobro stojeća i žele da nastave sezonu, ne bi li smanjili svoje gubitke što je više moguće.

Klubovi engleske druge fudbalske lige, Čempionšipa u četvrtak i petak će početi da testiraju svoje igrače na korona virus.

Možda će vas zanimati

Ovo će biti učinjeno uoči mogućeg povratka grupnim treninzima naredne nedelje. Nadležni su nedavno preporučili da se fudbaleri testiraju jednom nedeljno, ali čini se da će klubovi Čempionšipa slediti primer Premijer lige, u kojoj se igrači testiraju dva puta nedeljno. Testovi će biti analizirani za 24 sata, a "Skaj" je preneo da rezultati neće biti objavljeni.

Svi klubovi Čempionšipa su obavestili upravu Engleske fudbalske lige (EFL) koje fudbalere žele da uključe u program testiranja.

Planira se da ekipe od ponedeljka počnu da treniraju u malim grupama igrača.

Predstavnik jednog kluba rekao je za "Skaj" da igrač ili član ekipe koje nije testiran neće moći da uđe u trening centar u ponedeljak. Takođe, rečeno je da će zaposleni u trening centru napustiti centar pre nego što igrači dođu na trening.

Nije poznato kada će biti nastavljeno takmičenje u Čempionšipu. Planira se da se završi sezona, a odluka o tome povezana je i sa odlukom Premijer lige o nastavku.

U Premijer ligi se nadaju da bi ekipe mogle da nastave takmičenje 12. ili 19. juna, dok je protekle sedmice doneta odluka o prekidanju sezone u engleskoj Ligi 2.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC