• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne gubi kad mu sudi Savo Milošević!

Autor Vladimir Sukdolak

U poslednjoj proveri pred nastavak Superlige Srbije Partizan pobedio Zemun.

 Partizan ne gubi kad mu sudi Savo Milošević! Izvor: MONDO/V. Sukdolak

Generalna proba u Humskoj bila je rezultatski uspešna za "parni valjak", a zadovoljni prikazanim mogu da budu i Zemunci.

Partizan je u drugom meču od početka trenažnog procesa i poslednjem pred nastavak Superlige Srbije (30. maj), pobedio Zemun 2:1 (2:0). Strelci za crno-bele bili su Umar Sadik u 19. i Lazar Pavlović u 22, dok je jedini pogodak za goste delo Veljka Kuzmanovića u 75. minutu.

Možda će vas zanimati

Sudijske uloge u test utakmici odigranoj u Humskoj bez prisustva publike, pripale su trenerima Sava Miloševiću (prvo poluvreme) i Milanu Ristiću (drugo poluvreme). I jedan i drugi "arbitar" propustili su da dosude penale protiv svojih ekipa. Milošević nije sankcionisao igranje rukom, a Ristić očigledan faul nad Matićem.

Šef stručnog štaba crno-belih odlučio se za dve razlilite postave.

U prvih 45 minuta igrali su: V. Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić - Natho, D. Stojković - Marković, L. Pavlović, F. Stevanović - Sadik, a u drugih: Stevanović - Smiljanić, Vujačić, Vitas, Urošević - Lakčević, Šćekić, Zdjelar, Asano - Ivanović, Matić.

Sejduba Suma nije bio u sastavu Partizana ni na ovoj utakmici, a Nikola Štulić je dobio priliku od 81. minuta umesto Bojana Matića.

"Parni valjak" je prema očekivanjima diktirao tempo protiv vrlo borbenog i sasvim solidnog člana Prve lige. Prvo poluvreme nije obilovalo prilikama, a domaćin je praktično iskoristio sve koje su mu se ukazale.

Partizan je poveo u 19. minutu iz prve ozbiljne situacije u oba kaznenog prostora. Denis Stojković spustio je loptu za Lazara Pavlovića, koji je prošao po levoj strani i po zemlji asiatirao za Umara Sadika.

Imao je Nigerijac i poruku šta će uraditi u nastavku sezone...

Golgeteru crno-belih nije bilo teško da sa samo nekoliko metara ćušne loptu u praznu mrežu. U 22. minutu videli smo pravu lepoticu.

Fenomenalnu akciju, majstorsku astistenciju i prelep gol Lazara Pavlovića. Pre nego što je mladi fudbaler opalio desnom sa 25 metara i pogodio uz levu stativu Zemunovog gola, Bibars Natho je odigrao za Lazara Markovića, a ovaj petom ostavio loptu za strelca drugog gola.

Drugo poluvreme donelo je mnogo više uzbuđenja, čak i sasvim dobru šansu za ekipu iz Gornje varoši koju je propustio Aleksandar Avrić i pogodak Veljka Kuzmanovića u 75.

Vezni zeleno-plavih iskoristio je nesigurnost odbrane Partizana i poluvolejom sa 14-15 metara pogodio dalji ugao. Među stativama gola Zemuna je briljirao Miloš Krunić, "skinuvši" zicere Đorđa Ivanovića na početku drugog dela, ali i atraktivnom paradom sprečivši Sašu Zdjelara da postigne efektan pogodak.

Partizan sezonu nastavlja protiv Mladosti iz Lučana 30. maja u 18.30 u Humskoj.

ZAŠTO SUMA NIJE IGRAO?

Stadion Partizana: Igrano bez prisustva gledalaca

PARTIZAN (prvo poluvreme): V. Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić - Natho, D. Stojković - Marković, L. Pavlović, F. Stevanović - Sadik. U nastavku: Stevanović - Smiljanić, Vujačić, Vitas, Urošević - Lakčević, Šćekić, Zdjelar, Asano - Ivanović, Matić.

ZEMUN: Krunić, Stokić, Đalović, Kiso, Pavlović, Ristović, Vasiljević, Mijailović, Križan, Avrić, Njamculović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC