• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok igraju protiv Volfsburga - saznali smo šta će sa Geceom

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji reprezentativac Nemačke je ove sezone retko oblačio žuto-crni dres.

 Dok igraju protiv Volfsburga - saznali smo šta će sa Mario Gece Izvor: Lars Baron/Bongarts

Osvajač Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu i strelac pobedonosnog gola u finalu protiv Argentine, Mario Gece, napustiće Borusiju iz Dormunda ovog leta,

To je dogovor koji je napravljen u saradnji sa klubom, pošto mu neće biti ponuđen nastavak saradnje. Važeći ugovor ističe upravo tokom leta koje je rped nama, a on neće biti produžen.

Možda će vas zanimati

Od dolaska iz Bajern Minhena, zbog kog je Mario Gece prvi put napustio Dortmund, ofanzivac nije uspeo da se uklopi u novi tim. Ometale su ga mnoge okolnosti, od sopstvenih povreda preko jake konkurencije, pa je danas tek jedan od rezervista u sistemu Lusijana Favra.

''Mario će nas napustiti ovog leta. To je dogovor koji smo zajedno napravili. On je stvarno sjajan čovek'', istakao je sportski direktor Borusije Mihael Cork.

Pojačanja koja su prethodnih godina stizala u Dortmund, ali i neki igrači koji su tu odavno, bili su prejaka konkurencija za Gecea. Momak koji se u Bajernu bio sa povredama i viškom kilograma nije uspeo da se pronađe, po drugi put u karijeri.

Tokom ove sezone je odigrao 20 mečeva, a samo se tri puta upisivao u strelce. Samo jednom u sezoni je odigrao svih 90 minuta, što pokazuje da u klubu i nisu imali mnogo poverenja u njega.

Za usluge nekadašnjeg rprezentativca Nemačke će sigurno biti zainteresovanih strana, ali još uvek nema konkretnih informacija o tome gde će nastaviti karijeru. Ne treba ni pominjati da su ga prethodnih godina zvali najbolji evropski timovi, ali da je trenutno daleko od njih.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC