• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preko 1.000 testova i samo DVA pozitivna: Šta to znači za Čempionšip?

Autor Dušan Ninković

Oba zaražena igrača su iz istog kluba.

 Čempionšip 1000 testova na korona virus dva pozitivna Izvor: Ashley Allen/Getty Images Europe, Getty Images/Ashley Allen

Testiranja su obavljena, a još ne znamo datum kada će se timovi Čempionšipa vratiti na teren. Njima je preostao sam finiš sezone, borbe za opstanak i ulazak u Premijer ligu, ali dva pozitivna testa kvare sve planove.

Tokom prethodnih nekoliko dana urađeno je preko hiljadu testova, a ekipa Hala je kasnije potvrdila da su njihovi igrači pozitivni.

Možda će vas zanimati

 U okviru testiranja obuhvaćeni su igrački kadrovi svakog od tima, kao i njihovi stručni štabovi i ostalo osoblje. Svi su spremni za nastavak prvenstva sem dvojice članova Hala.

''Zbog povjerljivosti, imena pozitivnih na korona virus neće biti objavljena. Molimo da se ta odluka poštuje. Osobe pozitivne na korona virus nisu osjećale simptome i osjećale su se zdravo. Ipak, u skladu sa pravilima, narednih sedam dana će biti u samoizolaciji, prije ponovnog testiranja'', navodi se u saopštenju.

Kao jedan od datuma kada bi sezona mogla da bude nastavljena navodi se 20. jun. Klubovi će se u ponedjeljak vratiti treninzima, kako bi što spremniji dočekali taj datum.

Do kraja sezone je ostalo da se odigra kola, a lider na tabeli je Lids. Njih prati VBA, treće mjesto zauzima Fulam za koji nastupa Aleksandar Mitrović, dok je Hal na 21. poziciji, prvoj iznad zone ispadanja. u njoj se trenutno nalaze Čarlton, Luton i Barnsli.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC