• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ništa ne prepušta slučaju: Novo testiranje na korona virus

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana danas u "Zemunelu" odigrali utakmicu između sebe, pripremajući se za nastavak "krnjeg" prvenstva. U sredu idu na novo testiranje na korona virus.

 Partizan-pripreme-za-Superligu Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

U subotu, 30. maja biće nastavljena Superliga Srbije u nikad čudnijim uslovima, posle pandemije korona virusa, vanrednog stanja. Ekip pokušavaju nekako da dođu do kondicije, pripremaju se uz poštovanje zdravstvenih mera, ali kako će fudbaleri izdržati prvih 90 minuta videćemo.

Partizan je danas odigrao novu, nazovimo je, "kontrolnu utakmicu". Ekipa je bila podeljena na "crne" i "bele", a trener Savo Milošević kaže da je zadovoljan formom i radom svog tima u pripremnom periodu pred nastavak Superlige.

Možda će vas zanimati

"Momci dobro rade. Veoma je teško i komplikovano ogranizovati utakmice koje igraju međusobno, a da to liči na nešto, da bude ozbiljno i da niko nikog ne povredi. Prilično su disciplinovani. Zadovoljan sam, ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve te stvari, ali su noge i dalje teške i treba nam malo više koncentracije. Tamičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima finesa koje mogu još bolje, ali s obzirom na situaciju, deluje zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo", rekao je Milošević posle trening meča.

Vest je da je igrao i Sejduba Suma, koji je propustio prethodne dve kontrolne utakmice.

"Suma je povredu vukao još iz derbija, on i Sadik su bili lakše povređeni kad smo počeli ovaj deo priprema. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo. Danas smo probali, jer se približava prvenstvo, da vidimo u kakvom je stanju. To deluje dobro".

Pred nastavak preventsva i subotnji meč protiv Mladosti iz Lučana u 27. kolu, crno-beli će sutra biti podvrgnuti na još jedan test na Kovid-19.

"To je preporuka našeg ministarstva i FSS, a i kao klub treba da shvatamo situaciju ozbiljno. Treba da uđemo u takmičenje u subotu i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Moramo da se iskontorlišemo i da vidimo u kakvom smo stanju i sa te strane", rekao je Savo Milošević.

FOTOGRAFIJE PRETHODNOG TESTIRANJA

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC