• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul odustao od najveće želje?

Autor Dušan Ninković

Pojedini engleski mediji prenose informaciju da se Timo Verner neće preseliti na Enfild.

 Liverpul-transfer-zelja-Jirgen-Klop-RedBul-Lajpcig-Timo-Verner Izvor: Guliver, Alex Grimm/Bongarts

Činjenice se znaju od ranije, ali je Liverpul očekivao da će se nešto promijeniti u međuvremenu. Kako se to ne dešava, oni bi mogli u potpunosti da se povuku iz trke za potpis Tima Vernera.

Njemački napadač je član RB Lajpciga, koji ne želi pregovore. Otkupna klauzula je 50 miliona funti i ukoliko Liverpul želi da ga kupi, moraće to da plati. Čini se da baš i nisu spremni za to.

Možda će vas zanimati

Pandemija korona virusa je u jednom trenutku prijetila da skroz sruši fudbalsko tržište. Cijene će sasvim sigurno pasti, ali tim iz Lajpciga očigledno smatra da njihov napadač neće izgubiti vrijednost. A i zašto bi, pa fudbal se u Njemačkoj igra!

Liverpul i kompanija RedBul, koja stoji iza Lajpciga i Salcburga, imaju dobre poslovne odnose. Ranije su već sarađivali, željeli su da to urade i ovog ljeta, ali... Engleski tim je, zbog velikih gubitaka, spreman da izdvoji tek oko 30 miliona funti za napadača. Premalo, ako pitate Nijemce.

''Neće biti jeftino. Ne želimo da prodajemo igrače za malo para, posebno ako imaju dugoročne ugovore. Ako prodamo igrača za manje novca nego što mu je tržišna vrijednost, da li možemo dovoljno dobro da ga zamijenimo?'', pita se Oliver Minclaf, jedan od čelnika Lajpciga.

Nije nikakva tajna da je Jirgen Klop oduševljen partijama svog zemljaka, ali odbijanje Lajpciga da pregovara komplikuje stvari. Sada je vberovatnija opcija da do prelaska njemačkog napadača na Enfild neće doći tokom predstojećeg ljeta.

Za Tima Vernera, koji je za vikend bio sjajan u dresu svog kluba, interesuju se još neki klubovi. Prije svih, u redu za njega su stajali Inter i Barselona, ali je problem što, možda, ni oni neće moći da plate dovoljno. Ukoliko Verner ostane u klubu, priča se u Njemačkoj, narednog ljeta će mu otkupna klauzula biti manja!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC