• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik i Proleter podelili bodove, defanzivci častili rivale

Autor Dušan Ninković

Prvi meč subotnjeg programa doneo dva gola i mnogo briga za Krunića.

 Superliga rezultati Radnik - Proleter 1-1 Izvor: MONDO/J. T.

Tri meča juče, tri meča danas. Petak je počeo u severnom delu Srbije, u Inđiji, a subotu smo fudbalski otvorili na jugu, u Surdulici. Radnik je ugostio Proleter.

Dve ekipe koje je pre ovog kola, ali i nakon njega, na tabeli delio samo jedan bod, prikazale su dobru fudbalsku predstavu u 27. kolu Superlige. I podelile bodove.

Možda će vas zanimati

RADNIK - PROLETER 1:1 (0:1)

Gostima je pripao prvi, a domaćoij ekipi drugi deo igre ili barem njegov uvodni deo. Na poluvreme se otišlo bez ijednog šuta ekipe koju predvodi Simo Krunić, što je veoma nekarakteristično za njegov fudbalski stil.

Ipak, domaćin se izvukao u nastavku. Drugi deo meča je bio kvalitetniji, a u njemu je više od igre imao Radnik. Uspevali su da budu bolji rival na terenu, iako im je u finišu meča smetalo što igraju sa igračem manje.

Gosti su poveli nakon siniše Babića, pred sam kraj prvog dela igre. Jedan veoma neoprezan start nad mladim Karaklajićem bio je dovoljan za penal, a iskusni ofanzivac nije propustio šansu.

Da im greške u odbrani nisu strane, pokazao je i Proleter, ali u nastavku meča. Častili su domaću ekipu, pa je nakon jedne prilično loše povratne lopte, Stamenković imao šansu da poravna rezultat. Iskoristio je poklon i podelio bodove u Surdulici.

Zbog povrede Jokića, Radnik je meč završio sa desetoricom fudbalera, jer je Krunić već u 61. minutu iskoristio sve izmene. Ni pet ih nije bilo dovoljno, pošto su se čak dvojica igrača požalila na povredu pre defanzivca.

Radnik: Vasiljević - Stanković, Stevanović (od 46. Pavlović), Jokić, Kričak - Stanisavljević (od 34. Mitošević), Mićić (od 61. Kostić) - Georgiev (od 61. Makarić), Dimitrić, Islamović (od 61. Danoski) - Stamenković
Proleter: Petrić - Mitrović, Leandro Pinto, Joković, Tanasin - Balabanović, Šćepanović (od 65. Radinović) - Karaklajić (od 65. Marjanović), Babić, Vesić (od 70. Novaković) - Mirosavljev (od 70. Rušević)

Podsećamo vas da je Crvena zvezda juče osvojila 31. šampionsku titulu, a da se 27. kolo Superlige igra i sutra. biće na programu još dve utakmice. Mačva će ugostiti Voždovac na zatvaranju runde, a pre toga će igrati TSC i Javor.

Rezultati 27. kola:

petak

Inđija - Spartak 1:2 (1:1)
/M. Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70/

Vojvodina - Čukarički 1:1 (1:0)
/Bojić 13 - Tedić 76 p/

Rad - Crvena zvezda 0:5 (0:3)
/Ivanić pen 24, Babić 30, Vukanović 36, Degenek 57, Vukanović 82/

subota

Radnik - Proleter 1:1 (0:1)
/Stamenković 76 - Babić 42 p/


Partizan - Mladost (17:30)
Napredak - Radnički (19:30)

nedelja

TSC - Javor (17:30)
Mačva - Voždovac (19:30)

Tabela: Crvena zvezda (+1) 72, Partizan 58, Vojvodina (+1) 56, TSC 50, Čukarički (+1) 48, Radnički 42, Spartak (+1) 40, Mladost 37, Voždovac 35, Radnik (+1) 30, Proleter (+1) 29, Napredak 26, Javor 24, Inđija (+1) 19, Rad (+1) 15, Mačva 13.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC