• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović i Fulam kreću po Premijer ligu, ali prvo kod frizera!

Autor Milutin Vujičić

Blizu su, ali...

 Cempionsip-se-vraca-20.-juna-Aleksandar-Mitrovic-frizura Izvor: Guliver/Getty images/Alex Pantling, Alex Pantling/Getty Images Europe

Premijer liga se vraća 17. juna, a Čempionšip tri dana kasnije!

Najjača druga liga svijeta zvanično će se nastaviti 20. juna, tri mjeseca poslije prekida zbog pandemije korona virusa, pa je pred fudbalerima veliki izazov pošto je na programu ostalo još 108 utakmica, uz mečeve plej-ofa za ulazak u najviši rang.

Možda će vas zanimati

Igrači treniraju od 25. maja i trebalo bi da budu spremni za nastavak sezone, a vidjećemo da li je tromjesečna pauza ostavila traga na njima i da li su iznenađenja moguća.

U trenutku prekida lider na tabeli, na devet kola do kraja, bio je Lids junajted sa 71 bodom, dok je VBA na 70, pa su oni trenutno na "pol poziciji" za direktnu promociju u Premijer ligu. Šansu naravno čeka još mnogo klubova, uključući Fulam.

Klub sa "Kreven kotidža" osvojio je do sada 64 boda i drži treće mjesto, a u svojim redovima najboljeg strijelca takmičenja Aleksandra Mitrovića koji se uželio fudbala.

Mitrović, koji je prezentovao i "karantinsku frizuru", posljedicu neposjećivanja frizera u vrijeme pandemije, postigao je ove sezone 23 gola i glavni je razlog zašto Fulam "gura" toliko dobro, pa će im biti potrebno još njegovih pogodaka za ostvarenje cilja.

Šansu za plej-of vrebaju i Brentford, Notingem Forest, Preston, Bristol siti, Milvol, Kardif, Blekburn, Svonsi, Derbi i KPR, pošto je samo dvije pobede razlike od šestog do 13. mjesta.

Nema sumnje da nas očekuje velika borba i neizvesna borba, možda je COVID-19 sve preokrenuo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC