• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković "zakopčan" za priče o pojačanjima: Ništa nije zaključeno!

Autor Milutin Vujičić

Da li u Zvezdu dolaze Banjac, Spiridonović i Tedić i šta je tačno od informacija koje se pojavljuju u javnosti o pojačanjima šampiona Srbije... Dejan Stanković nije mnogo otkrio!

 Indjija-Zvezda-uzivo-Dejan-Stankovic-izjava-livestream-prenos-Arena-Sport Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je od petka i zvanično šampion Srbije, ali ne želi da se zaustavi na tome.

Velika želja svih igrača, stručnog štaba i naravno navijača jeste da se osvoji i Kup Srbije na koji najveći srpski klub čeka još od 2012. godine. Još zanimljivije djeluje podatak da punih 13 godina Zvezda nije osvojila "duplu krunu" koja se po običaju upisuje kao cilj pred svaku sezonu.

Možda će vas zanimati

Zvezdi na tom putu stoje tri prepreke, a prva je Inđija koja će u utorak (17.00, Arena Sport) ugostiti izabranike Dejana Stankovića i probati da ih namuči kao i u prethodna dva duela.

U prvom meču na "Marakani" tokom jeseni bilo je 2:1 za Zvezdu, poslije preokreta, da bi krajem februara u Sremu utakmica završena bez pobjednika, takođe nakon vođstva vrlo dobre Inđije, koja se naravno nada iznenađenju.

"Imali smo tamo mnogo problema, mnogo smo naučili iz tog meča. Poslije nje smo promijenili glavu i mentalitet. Odnos takođe. Jesmo ostavili dva boda, ali smo dobili mnogo toga. Idemo tamo da se nadigravamo", rekao je Dejan Stanković, pa se još jednom osvrnuo na taj meč.

"Malkice sam bio nervozniji nego obično. Gubio sam, želio sam da preokrenem meč. Odbili smo se od njih u prvom poluvremenu. Nismo loše ušli u meč, bilo je grešaka počevši od mene. U drugom poluvremenu smo se samo mi pitali. Imali smo mnogo zicer situacija, oni samo jednu polukontru. Želim da odigramo kao drugo poluvrijeme u Inđiji", dodao je trener Zvezde na današnjoj konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

U najavi utakmice Stanković je istakao da se oporavio Miloš Vulić, dok je njegov izbor da i dalje ne računa na Sekua Sanoga, pošto i dalje nije potpuno "fit".

"Boaći trenira dobro, dobro radi. Računam na njega. Kako ćemo nastupiti, vidjećemo sutra…", ostao je zagonetan trener Crvene zvezde koji nije želio da komentariše spekulacije o tome da su na "Marakani" zainteresovani za mladog Mihajla Banjca.

Upravo će Banjac, koga traži i TSC, zaigrati u utorak protiv Zvezde, drugi put u nekoliko mjeseci.

"Dok traje takmičenje, nemam razloga da gledam druge igrače. Koncentrisan sam na ekipu. Nadam se da ćemo 24. juna početi da pričamo o drugim igračima. Za sada imam odlične igrače, velike profesionalce. Neću da pričam o drugima", rekao je Stanković, međutim tu nije bio kraj.

Priča se da je Zvezda blizu angažmana Slobodana Tedića i Srđana Spiridonovića.

"Ne, nijedan posao nije završen. Da se radi skauting da - kao i u svim klubovima na svijetu. Do 24. juna sam fokusiran na moje momke. Zadovoljan sam kako rade i funkcionišu. Meni je svaki dan posvećen napretku. Ja želim napredak iz dana u dan. Za sada sam zadovoljan kako sve to funkcioniše. Korona nas je malo ukočila u napredovanju i rastu, ali dobro smo se vratili. Držali smo visok nivo svih 90 minuta. Ostali smo na nogama", rekao je Stanković i zaključio:

"Zadovoljan sam kako stoje stvari. Kada se sezona završi sješću sa ljudima iz kluba da vidim šta nam sve treba. Oni imaju iskustva, tri puta su bili tu kada se igrala Evropa".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC