• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić ponovo "pleše": Slavićemo tek kada osvojimo Kup!

Autor Jovan Terzić

Bivši vezista Vojvodine i BATE Borisova dobio je novu šansu dolaskom Dejana Stankovića i odlično je koristi.

 Mirko-Ivanic-Crvena-zvezda-Rad-5-0 Izvor: MN PRESS

Mirko Ivanić u 2020. godini konačno igra na nivou na kom se očekuje još od dolaska u Crvenu zvezdu iz BATE Borisova, februara 2019.

Dejan Stanković mu je pružio novu šansu da se dokaže, a on vratio golovima u dvije uzastopne utakmice. 

Možda će vas zanimati

Posljednjoj prije pauze zbog korona virusa i prvoj poslije. 

Protiv Rada na Banjici je golom iz penala u 24. minutu najavio goleadu svog tima (5:0) i do kraja utakmice odigrao na visokom nivou. Prethodno je bio strijelac protiv Napretka na "Marakani", kada je ušao u 69. minutu, a pogodio u 88.

"To su mi jedina dva pogotka u prvenstvu, ali zanimljivo zvuči ta činjenica da je mojim golom prekinuta, pa potom nastavljena sezona. Raduje me uvijek kada sam u funkciji tima, tako da sam zaista srećan što smo ubjedljivo pobijedili Rad i što smo i matematički obezbijedili titulu. Ponosan sam zbog toga što sam dio ove ekipe. Pohvalio bih i navijače koji su nas prijatno iznenadili dočekom, zaista smo lijepo slavili sa njima", istakao je bivši vezista Vojvodine i bjeloruskog BATE-a. 

Vezista crveno-bijelih je rekao da se uželio fudbala tokom dva i po mkeseca pauze.

"S obzirom na to da se dugo nismo nadmetali u utakmicama koje imaju rezultatski značaj, bili smo dobri protiv Rada. Trenirali smo par nedkelja, igrali protiv omladinaca i Grafičara praktično porodične utakmice, a tek ovo protiv ekipe sa Banjice je bilo ono pravo. Ima mnogo prostora za napredak, vkerujem da ćemo u narednim mečevima biti još bolji".

Zvezda je pobkedom na Banjici "overila" 31. titulu, ali nije ispunila sve ciljeve za ovu seznu. Sada je u prvom planu Kup, a na redu je duel četvrtfinala idućeg utorka u Inđiji (17 časova, prenos na TV Arena Sport 1).

"Nama je cilj 'dupla kruna'. Vrijedno radimo i spremamo se za to, tako da nema opuštanja, što se može vidjeti i po tome da smo već sutradan poslije meča sa Radom imali trening. Znamo naše ciljeve i prioritete, važno je da imamo dobar oporavak, jer igramo utakmice na svaka tri dana. Tek kada osvojimo Kup, onda ćemo to da proslavimo kako dolikuje, do tada, još uvijek su nam glave namještene tako da nismo ostvarili sve zacrtano".

Inđija je poslije zimske pauze uspjela da odigra neriješeno sa crveno-bijelima (1:1), pa će gosti biti dodatno motivisani za duel koji slijedi.

"Vrlo jasno - moramo da pobijedimo. Kup se igra po sistemu eliminacije i vrlo je važno biti fokusiran tokom meča, jer nema popravnog. Poštujemo Inđiju, pokazali su da su nezgodna ekipa, uspjeli su da izvuku remi protiv nas, ali znamo šta želimo", najavio je Ivanić. 

RODIĆ: SEZONA POTPUNA SAMO UZ "DUPLU KRUNU"

"Duplu krunu" priziva i Milan Rodić.

"Dominirali smo i ove sezone i sasvim zasluženo stigli do het-trika titula, tek trećeg u istoriji kluba što svakako nešto lijepo govori o našoj generaciji. Nije lako opstati i ostati na vrhu, mnogo rada, utakmica, napora je iz nas, ali se sav taj trud isplatio", smatra lijevi bek crveno-bijelih.

Sada je cilj osvojiti duplu krunu, što je Zvezdi posljednji put uspjelo još 2007. godine.

"Sezona bi bila potpuna samo ako osvojimo i Kup. Vjerujem da je vrijeme za 'duplu krunu', koju svi zvezdaši dugo već čekaju. Imamo tri stepenice do cilja, prva je Inđija i potrudićemo se da meč u utorak završimo u našu korist", rekao je Rodić i dodao da ekipa ima pobjednički karakter, pa se nada da će slaviti 24. juna, kada je zakazano finale Kupa. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC