• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Kad vodite ovakvu instituciju samo gledate budućnost!

Autor Milutin Vujičić

"Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi", poručio je generalni direktor kluba.

 Zvezdan-Terzic-Crvena-zvezda-prvak-Srbije-31.-put-u-istoriji Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je novi-stari šampion Srbije.

Fudbaleri trenera Dejana Stankovića ikoristili su prvu "meč-loptu" i u prvoj utakmici posle pandemije korona virusa savladali su Rad (5:0) i tako osvojili 31. titulu prvaka u istoriji. Ujedno, to je treća uzastopna za Crvenu zvezdu, koja je takav podvig ostvarila još samo dvaput u istoriji.

Možda će vas zanimati

"Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom svijeta", poručio je generalni direktor Zvezdan Terzić za sajt kluba i dodao da su dani uspjeha tek pred klubom kojim rukovodi.

"Ovo je četvrta titula u posljednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvezdi. Nastavljamo dominaciju i vjerujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca".

Zvezdan Terzić je predstavio i plan za budućnost, pošto, kako on ističe, nije vrijeme za gledanje u prošlost, pošto tako ne funkcionišu veliki klubovi.

"Crvena zvezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slijede nove kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Terzić i dodao:

"Kada vodite takvu instituciju kao što je Zvezda, ne smete se zadovoljavati postojećim uspjesima. Morate stalno podizati ljestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno".

Plan generalnog direktora Crvene zvezde je da klub bude "bolji i uspješniji iz godine u godinu", odnosno želi da uhvati "korak sa bogatim evropskim klubovima", kako bi se vratili slavni dani, čiji su vrhunac obilježavali baš juče na "Marakani".

"Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živjeti u budućnosti", zaključio je Terzić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC