• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dočekuju Partizan i nagrađuju HEROJE borbe protiv virusa!

Autor Mladen Šolak

Lep potez narednog rivala crno-belih.

 Radnik Surdulica Partizan Kup Srbije karte za heroje Izvor: MN PRESS

Kup Srbije je takmičenje u kojem je Partizan dominantan već godinama i u kojem od 2016. u kontinuitetu osvaja pehar.

Taj pobednički niz crno-belih biće na novom testu u sredu u 17.30 časova u Surdulici, kada će na terenu Radnika ekipa Sava Miloševića zaigrati protiv domaćina za plasman u polufinale.

Možda će vas zanimati

Crno-beli krajnje ozbiljno dočekuju i taj meč i odbranu trofeja, a potpuno su spremni i domaćini iz Surdulice.

"Znamo ko nam dolazi sutra. Partizan je veliko ime i davaće sve na Kup takmičenjima, s obzirom na to da je Crvena zvezda već osvojila prvenstvo. Doći će maksimalno motivisani i spremni da prođu, ali mi ćemo se potruditi da ih u toj nameri sprečimo i da na sve načine zaustavimo ovu izvanrednu ekipu", rekao je trener Radnika Simo Krunić.

Klub iz Surdulice napravio je lep gest, pa je karte za sutrašnju utakmicu podelio svima koji su u tom mestu podneli najveći teret u borbi protiv pandemije virusa korona.

"U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policajci, predstavnici komunalnih službi, volonteri...".

Predsednik Skupštine opštine Surdulica Novica Točev najavio je tu akciju uoči meča koji će biti direktno prenošen na TV Arena sport.

"Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju. Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji. Hvala vam što smo zaštitili naše roditelje, a deci pokazali kako se voli i brani svoja zemlja i svoj grad. Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost", izjavio je Tončev.

Pročitajte očekivanja trenera Partizana Save Miloševića pred sutrašnji duel.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC