• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić, novi potpredsjednik Partizana ili "samo gost" u Humskoj?

Autor Nikola Janković

Od Bjekovićeve najave velikih promjena, Ćirković je najavio novog potpredsjednika za sportska pitanja, Mondo dobio potvrdu pregovora sa Ilićem o povratku u klub, a Vazura prokomentarisao da su i Lazović i Lomić bili na utakmici, ne samo "Ilić kapiten".

 Sasa-Ilic-se-vraca-u-FK-Partizan-Milos-Vazura-izjava-o-pregovorima-sa-Sasom-Ilicem Izvor: MN PRESS

Počelo je u petak, nastaviće se i poslije ponedjeljka.

Dan nakon što je Nenad Bjeković, legendarni fudbaler i direktor Partizana, najavio ozbiljne promjene u Humskoj - javnost je prvi put vidjela Sašu Ilića na staroj adresi još od kada je, osvajanjem Kupa pobedom nad Crvenom zvezdom na "Rajku Mitiću", okončao veliku karijeru.

Jednu od najvećih u srpskom fudbalu i svakako najveću za nekoliko generacija partizanovaca.

Možda će vas zanimati

"Informacije kojima raspolažem kažu da se radi na tome da crno-bijeli naprave nešto ozbiljno i da se vrate na mjesto koje im pripada", rekao je aktuelni potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Bjeković, koji je uspješnu saradnju sa Ilićem nastavio u Savezu.

Tu je i dalje "radna knjižica" rekordera po broju utakmica u crno-bijelom dresu, koji je u Staroj Pazovi pronašao prvi angažman u post-igračkoj karijeri. Prvo kao asistent selektora, potom i kao selektor kadetske reprezentacije Srbije.

Kako će izgledati druga faza njegove karijere, u kom pravcu će se razvijati i koje će biti profesionalno ime "Ilića kapitena" u budućnosti - ponovo su aktuelna pitanja u Beogradu, naročito od kada se u svečanoj loži na prvoj Partizanovoj utakmici poslije dva i po mjeseca pauze pojavilo i dobro poznato lice.

"PA, BILI SU I LAZOVIĆ I LOMIĆ..."

Izvor: MN PRESS

Skroman doprinos spekulacijama o Ilićevom povratku kući, punih godinu dana nakon pomalo neprijatnog rastanka sa klubom koji "nije Partizan kakav želi da vidi", dao je i njegov nekadašnji saigrač Milivoje Ćirković. Doduše, Ilićevo ime nije pomenuto u statusu na Facebooku, ali malo ko je imao dilemu na koga se poruka odnosila:

"Potpredsjednik zadužen za sportska pitanja. Srećno brate", napisao je Ćirković neposredno poslije pobede nad gostima iz Lučana.

Sportska pitanja najčešće i jesu bila povod za neslaganja između aktuelnog rukovodstva i tadašnjeg kapitena, a da je na sastancima u Humskoj prethodnih godina bilo burno, svjedočile su česte promjene u skorijoj istoriji i, konkretno, nejasan status sportskog direktora, Ivice Ilieva.

MONDO je iz pouzdanih izvora, upućenih u događaje u Partizanu, saznao da pregovori sa Ilićem idu u dobrom smjeru i da je dogovor blizu, ali je malo moglo da se sazna o ulozi u kojoj predsjednik Milorad Vučelić i saradnici vide istinsku legendu kluba.

"ĆIRKOVIĆEV STATUS? NEMAM ŠTA DA KAŽEM..."

Izvor: MN PRESS

Ništa konkretnije nismo saznali ni danas od generalnog direktora Miloša Vazure, koji je u izjavi za "Sportski žurnal" bio intrigantan poput Bjekovića. Prvi operativac crno-bijelih nedvosmisleno je podsjetio na glasine o razlozima Ilićevog odlaska iz Humske na proljeće 2019, ali je ostao nedorečen na pitanje o razlozima Ilićevog povratka u Humsku na proljeće 2020.

"Saša je došao na utakmicu i to je dobro, jer se pričalo da ne želi da dolazi. Sjedili smo, razgovarali i družili se", rekao je Vazura, ali susret sa Ilićem nije doveo u vezu sa pregovorima o preuzimanju zvanične funkcije.

"On je legenda kluba, uvijek nam je drago da dođe. Bilo je još naših bivših igrača u loži, poput Danka Lazovića i Marka Lomića", podsjetio je Vazura.

Upitan za Ćirkovićev "breaking" na društvenim mrežama, nije rekao ništa više od onoga što je namjerio.

"Nemam šta da kažem po tom pitanju. Kad budemo vidjeli šta i kako, saznaćete", "odsvirao je" Vazura kraj razgovora na ovu temu.

Za sada...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC