• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski velikan lovi Fiću Kostića: Moraće da plate 35.000.000 evra!

Autor Nebojša Marković

Ajntraht je dobio ponude dva kluba...

 Inter-hoce-Filipa-Kostica-Filip-Kostic-kosta-35-miliona-evra-transfer-prelazni-rok-Ajntraht Izvor: Guliver/Getty Images/Matthias Hangst/Bongarts, Matthias Hangst/Bongarts

Lotar Mateus je najavio da će Filip Kostić ovog ljeta napraviti veliki transfer, ali izgleda da ga mnogi nisu shvatali ozbiljno.

Reprezentativac Srbije je zaista na cijeni i ko god bude želio da ga naredne sezone vidi u svojim redovima, moraće da to lijepo i plati.

Možda će vas zanimati

A cijena je jasna i nedvosmislena, potvrdio je Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta.

"Imamo ponude za Kostića, nekoliko klubova žele da ga dovedu već ovog ljeta. Svjesni smo da ćemo teško uspjeti da ga zadržimo. Imali smo kontakt sa dva kluba, ali do dogovora nije došlo. Kostić će moći da napusti klub samo ukoliko se pojavi kupac koji će platiti obeštećenje, koje iznosi 35.000.000 evra", rekao je Bobić.

Mediji u Njemačkoj pokušavaju da doznaju o koja dva kluba se radi, a za jedan su poprilično sigurni - milanski Inter! Ipak, nema detaljnijih vijesti o tome kako teku pregovori oko eventualnog odlaska Kostića u Italiju.

Bobić je istakao da je sa Kostićem razgovorao u prethodnih par nedjelja i Srbin nije pretjerano fokusiran na odlazak iz kluba.

"Ono što je za nas najbitnije jeste da je on trenutno usredsređen na ono što nas očekuje u narednih pet-šest utakmica. Pokazao se kao vođa. Ima veliku želju na svakom meču. Nije opterećen da li će se desiti transfer ovog ljeta, u jednom trenutku sam shvatio da je rekao da će biti onako kako je bog rekao. Ostaće s nama do kraja sezone,u to sam siguran", istakao je Fredi Bobić.

Ostaje da se vidi koliko je Antonio Konte "zagrižen" da dovede Kostića, koji bi se na lijevoj strani terena sigurno uklopio u Italijanov radoholičarski stil igre.

Kostić je u prethodne dvije sezone ozbiljno skrenuo pažnju na sebe, ali to je naročito slučaj ove godine - do sada je postigao 12 golova i upisao čak 15 asistencija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC