• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko će potrajati karijera Kataija u LA? Supruga mu stala uz policiju!

Autor Pavle Knežević

"Ma pobij go**a bre!"

 Tea-Katai-protesti-SAD-podrska-policiji-ma-pobij-govna-aleksandar-katai Izvor: Reuters/Eric Miller

Aleksandar Katai prešao je ove godine u Los Anđeles Galaksi, ali kada se sve uzme u obzir, pitanje je koliko će njegova karijera tamo potrajati.

Ne, nije u pitanju pandemija, niti kvalitet njegovih igara, ovog puta u pitanju je nastup njegove supruge na Instagramu, koja je mimo većine ljudi u životu, ali i sportu zauzela stranu PROTIV demonstranata u SAD! Bar onih nasilnih, i to nimalo suptilno.

Možda će vas zanimati

Pod ovim "nimalo suptilno" misli se da je u svojim "storijima" na Instagramu otišla u ekstrem, tražeći od policije da "pobije go**a".

SAD su se digle na noge nakon što je američki crnac Džordž Flojd ubijen prilikom hapšenja kada je policajac skoro devet minuta držao koljeno na njegovom vratu. U svih 50 saveznih država izbili su protesti, koji su, međutim, često prerasli u pljačku i nasilje.

Dan pošto je veći dio svijeta stavio na svoje Instagrame potpuno crnu fotografiju u znak podrške demonstracijama, Tea Katai se oglasila samo protiv onih koji prave incidente, i to prilično žestoko.

"Ma, pobij gov*a, bre!", "Stoka odvratna pali crkve!", pisalo je u nekim od poruka.

Ona je otišla i korak dalje, pošto se rugala organizaciji "Black Lives Matter" (Važni su životi crnaca), tako što je uz sliku žene sa kutijom patika Najki napisala "Black Nikes Matter).

Na jednom "storiju" okačena je fotografija policijskog automobila kako uleće u demonstrante, a Tea Katai ostavila je komentar u kome aplaudira njujorškoj policiji.

Pogledajte:



Aleksandar Katai se nije oglašavao povodom situacije, ovi "storiji" su u međuvremenu izbrisani, ali svi znamo da američka javnost ne prašta ovakve ispade. Vidjećemo da li će sjajni fudbaler proći "ispod radara".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC