• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben najavljuje duplu krunu: Zasluženo smo šampioni, ali nije dovoljno!

Autor Dušan Ninković

Jedan od junaka Zvezdine pobed eima ogromne planove.

 Ben najavljuje duplu krunu: Zasluženo smo šampioni, ali nije dovoljno! Izvor: MN PRESS

Crveno-beli su u polufinalu Kupa Srbije, a pored gola i asistencije, El Fardu Ben je napravio još jedan potez o kom se priča. On je, tokom proslave, pružio podršku tamnoputim žrtvama policijskog terora u SAD.

El Fardu Ben i Mirko Ivanić su razmenili po gol i asistenciju, a čini se da obojica igraju u odličnoj formi. dok je Mirko Ivanić pravo osveženje za Zvezdine navijače, El Fardu Ben je ponovo u prepoznatljivom stilu.

Možda će vas zanimati

Za klupski sajt nije govorio o tome, ali je bilo reči o pobedi u Inđiji, koja je odvela srpskog šampiona u polufinale kupa, kao i o narednim mečevima. Prvi sledeći je na domaćem terenu.

''Gostovanja u Inđiji su uvek neugodna, jako je teško igrati protiv njih. Znali smo da su čvrsta ekipa i da neće biti lako. Prethodna utakmica koju smo odigrali pokazala je da su na svom terenu sigurni i da igraju ozbiljan fudbal. Međutim imali smo dovoljno vremena da dobro pripremimo utakmicu i uvidimo gde smo grešili u prethodnom duelu'', kaže reprezentativac Komorskih ostrva. 

Momak koji je u Beograd stigao nakon igranja za Olimpijkos, kao jedna od najvećih želja Vladana Milojevića, ima ambicije za kraj sezone.

''Na sinoćnoj utakmici dokazali smo da smo zasluženo prvaci države, ali se nećemo zadovoljiti ovim rezultatom. Trofej Kupa Srbije nedostajao nam je prethodnih godina i sada smo na dobrom putu da ove godine podignemo dve titule.''

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde je ušao u golgetersku formu.

''Izuzetno je bitno što sam posle pauze nastavio sa dobrom igrom. Upravo su partije koja sam pružio na prethodne dve utakmice uz pomoć saigrača, dokaz da se i tokom Vanrednog stanja odlično treniralo. Trudim se da u svakoj utakmici pomognem timu i sve dok pobeđujemo nemam razloga da budem nezadovoljan. Juče sam upisao gol i asistenciju, Ivanić i ja smo odlično sarađivali i rezultat je došao. Nadam se da ću i u nastavku sezone nastaviti sa dobrim igrama.''

Krilni napadač očekuje veliku podršku na utakmici protiv Radnika.

''Posle skoro više od tri meseca navijači se vraćaju na tribine našeg stadiona. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na glavni teren i uživamo u atmosferi koju priređuju. Očekujemo veliku podršku i nadamo se da će uživati u još jednoj fudbalskoj predstavi'', istakao je El Fardu Ben.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC