• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Drinčić za MONDO: Možda ovo miriše na nešto...

Autor Milutin Vujičić

Kapiten i najbolji fudbaler "stare dame" ove sezone nada se prvom trofeju Kupa u karijeri.

 Nikola Drinčić za MONDO: Možda ovo miriše na nešto... Izvor: MN PRESS

Drama u Novom Sadu pripala je Vojvodini!

"Stara dama" žarko je želela u polufinale Kupa Srbije i pošteno se namučila da pobedi neugodnu Mladost. Lučanci su došli na "Karađorđe" s jasnom željom da se odbrane po svaku cenu i sačekaju penale, domaći su napadali i promašivali, ali su na kraju bolje izvodili jedanaesterce (5:4) i podarili svojim navijačima veliko slavlje, a naročito treneru Nenadu Lalatoviću.

Možda će vas zanimati

Srce je "preskočilo" svima kada je Miodrag Gemović odlučio da izvede "panenku", dok je trenutak odluke bio na iskusnom kapitenu Nikoli Drinčiću.

Posle utakmice i slavlja s navijačima teško je dolazio do daha...

"Sjajno veče za nas, a moram reći i da su oni isto sjajna ekipa kao i mi! Mi smo se posle pauze spremali i igrali pripremne utakmice premoreni, a svi koji su radil s šefom znaju da su to bile neobične pripreme za sve nas", kazao je Nikola Drinčić za MONDO posle utakmice pohvalivši svoje saigrače.

"Nismo još na 100%, ali imamo taj mentalitet i šef Nenad Lalatović to prenosi na nas".

Iskusni vezista Vojvodine ističe da su polako ispunili jedan cilj, ali da je najvažnije da se obezbedi treće mesto i sigurno učešće u Evropi, pa da je za njih meč sa Ivanjicom veliki imperativ.

"Tako je to kad se igra u velikom klubu", dodao je Drinčić.

Pred izvođenje penala u Novom Sadu bilo je primetno kako je Nenad Lalatović okupio igrače, zagrlio ih, a onda određivao ko će šutirati. Za jednog fudbalera to nije bilo potrebno, sam je digao ruku uvis i pokazao još jednom da je veliki lider.

"Ja sam se sam prijavio… Nije bitno to na kraju, mi nemamo nekog ekstra pojedinca, ali smo dobar kolektiv iz koga uvek ispadne neki pojedinac. Bitno je da rastemo kao tim", rekao je Drinčić.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore ima veliki motiv da osvoji trofej Kupa pošto do sada to nije uspeo.

"Izgubio sam dva finala - jedno u Rusiji i jedno kod nas, ali daleko je još do toga. Imamo malo vremena da se oporavimo i da dođemo do pobede u Ivanjici da zadržimo treće mesto. Meč se igra mislim u dva, a već u četiri treba da razmišljamo o Kupu", naglasio je kapten Vojvodine i dodao:

"Iz iskustva znam da kada prođeš četvrtfnale na ovakav način, kad promašiš dosta šansi i pobediš još na penale, možda to miriše na nešto.... Videćemo!"

Na žrebu za polufinale Kupa Srbije, koji će biti održan u petak (13 časova), pored Vojvodine biće i Crvena zvezda, Partizan i Čukarički...

"Sve su to jaki protivnici, svejedno je koga dobijemo!", poručio je Nikola Drinčić. 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mili

Mozda...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC