• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović: Koga hoću u polufinalu? Hoću 50-50 suđenje!

Autori Milutin Vujičić Autori Mladen Šolak

"Voši nije poklonjen ni aut. Ne kažem da su drugi imali pomoć, a ne kažem ni da nisu", rekao je trener Vojvodine poslije pobjede protiv Mladosti.

 Nenad-Lalatovic-izjava-Kup-Srbije-sudjenje Izvor: MN PRESS

Vojvodina je odigrala borben meč protiv Mladosti iz Lučana, nije koristila šanse iz igre, ali je ostvarila cilj sa penala.

Ekipa Nenada Lalatovića plasirala se u polufinale Kupa Srbije pobijedivši goste boljim izvođenjem jedanaesteraca i tako veoma obradovala svog trenera.

Možda će vas zanimati

Temperamentni stručnjak je emotivno proživljavao penale, a poslije utakmice je rekao da je njegov tim vježbao izvođenje kaznenih udaraca u pripremi za ovaj meč.

"Vježbali smo penale, znali smo da igramo protiv organizovanog tima. Želim im sve najbolje u nastavku šampionata, to su moji prijatelji koji drže taj klub, imaju sjajne igrače. Bili smo bolji, oni su se branili, pokušavali na polukontre i kontre. Samo Topić nije igrao protiv Čuke, nastupio je isti tim, nismo se štedjeli. Naravno da smo vježbali penale, ponosan sam na igrače, oni zaslužuju i više od polufinala", rekao je on.

Ovako je kapiten Voše Nikola Drinčić izveo penal odluke.

Lalatović je u dahu dodao...

"Vojvodina nije imala pomoć ni za jedan jedini aut i na to sam ponosniji. Ne kažem da su drugi imali, ne kažem ni da nisu, a moram da pohvalim suđenje, kao i igrače. Ovu pobjedu posvećujem igračima, ovo će biti moje treće polufinale zaredom. Ako ne podignemo trofej, Bože moj, to je fudbal, nastavićemo da radimo".

Koga želi u polufinalu?

"Svejedno, samo da bude 50-50 suđenje", dodao je on.

Na konferenciji za novinare Lalatović je na pitanje MONDA pričao o odluci da čuvara mreže Emila Rockova zamijeni uoči penala rezervnim golmanom Nikolom Simićem.

"Moj motiv je bio da prije svega ne šutiramo penale, a Rockovu sam dao više penala dao nego Simketu, pa ako on može da odbrani penal, može i Simke", nasmijao se Lalatović.

"Šalim se, šutiramo svaki dan penale, Simke ih odlično brani na treningu. Rockov je reprezentativni golman, a odlučio sam tako da bih malo zbunio protivnika", dodao je on.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC