• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvrto Lalatovićevo polufinale: Simić nije heroj, ali Voša ne maši penale!

Autor mondo.rs

Ekipa iz Novog Sada je posljednji polufinalista Kupa Srbije, nakon što su u penal seriji, savladali Mladost iz Lučana 5:4 (0:0).

 Kup Srbije: Vojvodina-Mladost  Izvor: MN PRESS

Poslednjeg polufinalistu Kupa Srbije saznali smo u Novom Sadu!

U utorak je plasman dalje obezbedila Crvena zvezda, danas su to učinili još Čukarički i Partizan, dok će četvrto ime u "bubnju" na žrebu biti Vojvodina!

VOJVODINA - MLADOST 0:0 (5:4, penalima)

Možda će vas zanimati

Po četvrti put u karijeri, Nenad Lalatović će igrati polufinale Kupa Srbije. Nijednom od prethodna tri puta nije uspevao da prođe dalje od toga, ali će ova sezona biti nova šansa.

Meč Vojvodine i Mladosti bio je, bez ikakve dileme, najslabiji od sva četiri koja smo gledali u ovoj fazi takmičenja. Na to je donekle uticao i teren, koji je bio nakvašen današnjim padavinama, ali se ni fudbaleri oba tima nisu istakli.

Zato je bilo svega oko terena, a to možete pogledati u kartici ''razvoj događaja''. Reakcije Nenada Lalatovića, pas koji je utrčao u teren, publika koja je meč gledala sa krova ''Promenade'', bakljada u drugom delu... Pa, kad ovako pogledamo, nije bilo loše.

Izostao je ''samo'' fudbal, kvalitetan kakav smo očekivali. Vojvodina je tek na mahove izgledala kao tim koji se nalazi u vrhu tabele Superlige. Pokušavali su nešto oštrije u drugom delu, imali tada nekoliko dobrih prilika, ali gola nije bilo. Mladost je, sa druge strane, jasno znala šta radi i strpljivo se držala plana.

Treba istaći da su oba trenera napravila samo po dve izmene. Nenad Lalatović je pokušao da iznenadi rivala promenom golmana u nadoknadi vremena, ali Simić nije bio blizu nijednog udarca u penal seriji. Sa druge strane, jedan od aduta Mladosti je bio rezervista Pavlović, čiji je promašaj eliminisao Lučance.

U prvoj seriji precizni su bili Milan Bojović za goste i Nemanja Čović, koji se verbalno obračunavao sa gostujućim golmanom, za domaće. Usledio je promašaj Pavlovića, pa zatim pogoci Miljana Vukadinovića u dresu Vojvodine i Miloša Šatare, defanzivca Mladosti, ali...

Tek se tu desilo ono najbolje što su penali imali da nam ponude. Miodrag Gemović je pokazao fudbalsko umeće, ali i nešto drugo. Pogledajte.

Kapiten Novosađana je uputio neodbranjiv udarac u levi gornji ugao Kneževićevog gola, što je postavilo konačnih 5:4. Veliko slavlje u Novom Sadu, Vojvodina nastavlja put ka trofeju u kupu.

Mečevi polufinala Kupa Srbije zakazani su već za sledeću sredu, a žreb će biti održan sutra u 13:00.

VOJVODINA: Rockov (od 92. Simić) - Đorđević, Saničanin, Bralić, Andrić - Stojković, Drinčić - Vukadinović, Čović, Bojić - Mrkaić (od 70. Gemović)

MLADOST: Zečević - Mićević, Šatara, P. Jovanović - Krajišnik, Milošević, L. Jovanović, Ješić (od 83. Kijevčanin), Radivojević - Bojović, Odita (od 70. Pavlović)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC