• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova nedelja, nova kazna za Džejdona Sanča, ovog puta razumljiva

Autor Pavle Knežević

Englez ponovo u problemima...

 Džejdon Sančo kazna Izvor: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Krilo Borusije Dortmund Džejdon Sančo finansijski je kažnjen zbog kršenja nemačkih zakona, zbog čega je reagovala Bundesliga.

Naime, 20-godišnji Englez i njegov saigrač Manuel Akandži kažnjeni su pošto su se pojavile fotografije kako se šišaju u svojim domovima, a niko od igrača i frizera nije nosio zaštitnu opremu, što je kršenje pravila Vlade Nemačke o sprečavanju širenja korona virusa.

Možda će vas zanimati

Fudbalska liga Nemačke (DFL) saopštila je danas da je kaznila Sanča i Akandžija.

"Igrači iz Borusije Dortmund očigledno su prekršili opšte standarde za higijenu i zaštitu od infekcije, a posebno medicinsko-organizacioni koncept radne grupe DFL tako što su se šišali kod kuće. Naravno da profesionalni fudbaleri treba da se šišaju, ali to sada treba raditi u skladu sa medicinsko-organizacionim konceptom", navodi se u saopštenju lige.

Izgleda, međutim, da oni nisu jedini. Bild navodi da je frizer Vini Nana Karkari pored Sanča i Akandžija obišao i Rafaela Gereira, Torgana Azara, Axela Vicela i Dan-Axela Zagadua.

"Sasvim je normalno da se naši momci šišaju posle svih ovih meseci, ali svakako je neprihvatljivo da niko ne nosi masku. Vrlo, vrlo jasno podsećamo naše igrače na to. Osim toga, i frizer treba da se zapita o svom ponašanju", navela je Borusija.

Karkari je odgovorio da je sve vreme nosio masku, ali je da je skinuo samo da bi se fotografisao, jer se pridržava svih pravila vrlo strogo.

Sančo je nedavno kažnjen zato što je tokom utakmice podigao dres ispod koga je nosio majicu na kojoj je pisalo "Pravda za Džordža Flojda". Iako je taj gest vredan hvale, ipak nije u skladu sa pravilima takmičenja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC