• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debi Andrije Radulovića: Aplauz, pa magla pred očima

Autor Jovan Terzić

Utisci mladog krilnog napadača Crvene zvezde posle prve utakmice i prvog gola u seniorskom timu.

 Andrija-Radulovic-Crvena-zvezda-debi Izvor: MN PRESS

Debi iz snova! Bukvalno!

Andrija Radulović zauvek će pamtiti 6. jun 2020. godine, dan kada je sa nepunih 18 godina nebitovao za Crvenu zvezdu i već u svojoj prvoj takmičarskoj utakmici postigao gol.

Možda će vas zanimati

Učinio je to u duelu sa Radnikom iz Surdulice (4:1), pošto je u 85. minutu uspešno izveo penal. 

Prethodno je na početku drugog poluvremena zamenio još jednom neubedljivog Matea Garsiju.

"Teško da se može opisati kako se trenutno osećam. Jedno veliko iskustvo za mene. Srećan sam što sam uopšte i trenirao sa prvim timom. Ovo je moj najlepši dan u životu. Dobio sam šansu da debitujem i mislim da sam ovu priliku iskoristio na pravi način. Nisam mogao lepši debi da zamislim, prva utakmica i odmah gol na 'Marakani'", ispričao je mladi Kotoranin za klupski sajt posle utakmice. 

Radulović je u prvi tim pozvan pre mesec dana, posle sjajnih partija za omladince crveno-belih, među kojima je i nedavna trening utakmica protiv seniora.

"Upravo tako. Dajem sve od sebe, trudim se i verujem da mogu mnogo. Mlad sam, vreme je ispred mene, ali mi mnogo znači što vidim da klub, kao i Dejan Stanković, veruju u mene. Mislim da ne postoji veća privilegija trenirati u klubu koji najviše voliš, pored čoveka koji je legenda kluba i srpskog fudbala", pun je utisaka perspektivni krilni napadač.

Penal u 85. minutu želeo je da izvezde Milan Pavkov, nadajući se da će tako prekinuti golgeterski post, ali je na nagovor kapitena Milana Borjana loptu prepustio mlađem saigraču.

"Nisam stvarno očekivao da će mi saigrači prepustiti izvođenje penala. Kapiten Milan Borjan je uzeo loptu i rekao da ja šutiram i zahvalan sam mu na tome. Svi su bili srećni zbog toga, bodrili su me pre penala, tako da smo još jednom pokazali da smo svi zajedno jedna velika porodica". 

Svoj prvenac Radulović je proslavio sa dojučerašnjim saigračem u omladincima, a danas u prvom timu - golmanom Andrijom Katićem.

"Još u svlačionici smo se dogovorili da, ukoliko postignem pogodak, proslavimo to zajedno. Naravno, moja želja je bila da odem na sever. To je san svakog igrača koji trenira u Zvezdi. Katić me je čekao iza gola, tako da smo zajedno proslavili moj pogodak. Kada sam postigao gol bio sam zbunjen, magla mi se stvorila pred očima, bio sam pun adrenalina i sreće", prepričava Radulović i navodi da jeste očekivao priliku da debituje, ali ne na sjajan način kao što se dogodilo.

"Na neki način sam očekivao poziv prvog tima. Znao sam koliko sam pružio igrama u omladinskoj selekciji. Sa druge strane, nisam očekivao da će biti na ovakav način, ali osećaj je svakako neverovatan i ne mogu rečima opisati koliko sam srećan. Takođe, želim da se zahvalim svim zvezdašima na gromoglasnom aplauzu kod mog ulaska na teren. To mi je dalo još veću snagu i želju da pokažem koliko umem", istakao je. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC