• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković odgovorio Miriću: Borac nikad nije bio jači!

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik Borca Vico Zeljković reagovao je na "prozivke" doskorašnjeg igrača crveno-plavih Marka Mirića da je "banjalučki klub izborio Evropu, a nije primio ni marku u posljednjih pola godine".

 Vico Zeljković: Odgovor Marko Mirić na prozivke FK Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Doskorašnji fudbaler Borca Marko Mirić napustio je Banjaluku poslije godinu dana ustvrdivši da se klupsko rukovodstvo ponijelo nekorektno, ne samo prema njemu, nego i prema drugim igračima trenera Vlade Jagodića.

"Nismo primili nijednu marku u 2020. Šest mjeseci funkcionisali smo bez plate", rekao je između ostalog Mirić.

Možda će vas zanimati

Uslijedio je odgovor od prvog čovjeka Banjalučana Vice Zeljkovića.

"Svako ima mogućnost da kaže šta misli, kako se osjeća i da traži puteve koji će ga odvesti na bolje mjesto, ako mu se nešto ne sviđa. Marku Miriću mogu samo da poručim da Borac nikad nije bio jači i bolji, a Mirić je svojim igrama na terenu i odnosom prema Borčevom dresu pokazao svoj karakter u koji ne želim da ulazim. Želim mu sve najbolje u nastavku igračke karijere i da pruža bolje partije nego one što je prikazao u Banjaluci", rekao je Zeljković za naš portal.

Prema njegovim riječima, nije nikakva tajna da je finansijske probleme izazvala pandemija korona virusa.

"Kada su nastali problemi sa korona virusom obavili smo razgovore sa svim igračima, postigli dogovore kako ćemo i šta ćemo dok traje pandemija, kao i specijalne uslove zbog mjera nadležnih institucija. Zašto je Mirić odlučio da na takav način, u medijima, priča o internim klupskim stvarima - pitajte njega! Ne stidimo se činjenice da imamo određenih problema, kao i svi klubovi, treba da riješimo tekuća pitanja i zaostavštinu iz vremena korona virusa, ali to će vrlo brzo da bude sanirano sve, potrebno je samo malo strpljenja. Već smo riješili sve to i igračima će biti isplaćeno ono što smo dogovorili", dodao je predsjednik Borca.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Zeljković je naglasio da je Borac napravio velike stvari u posljednjih nekoliko sezona i u takmičarskom, ali i u organizacionom smislu.

"Treba li da podsjećamo i da smo riješili sve probleme iz prošlosti, da smo prvi put, na prvostepenom postupku, dobili licencu i za domaća i za evropska takmičenja, izborili plasman u Evropu? Zaista Borac, po mnogima, odavno nije bio jači, organizovaniji i bolji. To kaže sud javnosti, a ne mi u klubu. Znamo šta smo morali sve da uradimo, bilo je i bolnih poteza, ali smo sačuvali klub, nismo dozvolili da se ugasi, vratili smo ga u vrh fudbala u BiH i na međunarodnu scenu. Što se tiče određenih dugovanja prema igračima, ona će biti riješena, završili smo i to! Sve plate iz 2020. godine će biti riješene".

Na kraju razgovora je istakao da će uskoro da počne i rekonstrukcija reflektora na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Polako izlazimo i iz problematike zvane korona virus a tome u prilog govori i činjenica da uskoro počinje rekonstrukcija reflektora na Gradskom stadionu. Zamijenićemo sijalice i rekonstruisati kablovske instalacije i sve će da bude spremno za evropske utakmice koje nas čekaju u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Borac, zaista, nikad nije bio jači", zaključio je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC