• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radničkog nije slavio: Samo da Strahinjina operacija bude uspješna!

Autor Nikola Janković

Postoje važnije stvari od golova i pobjeda - zdravlje!

 Povreda-Strahinje-Tanasijevica-na-Radnicki-Rad-Izjava-Radoslava-Bataka Izvor: MN PRESS

Sedam golova, nove bravure Nikole Čumića, "kambek" njegovog tima poslije dvije lopte u mreži Borivoja Ristića za 20 minuta igre na "Čairu"...

Ništa od toga, nažalost, nije bilo dovoljno važno danas, u poređenju sa mučnom scenom iz 63. minuta utakmice, kada je Strahinja Tanasijević urliknuo od bola i okrenuo glavu da ne gleda sopstveni zglob.

Tako je i trener Radničkog iz Niša, Radoslav Batak, ostavio golove i pobjedu po strani i, prije svega, poželio defanzivcu Rada brz i potpun oporavak.

Batakove riječi potvrdile su prvobitni utisak da će Tanasijević morati na hirurški zahvat.

"Prije svega htio bih da poželim što brži oporavak Strahinji Tanasijeviću, koji je doživio tešku povredu. Nadam se da će operacija proći u najboljem redu i da će se on brzo vratiti na teren", rekao je šef struke Nišlija, koje su predvođene maestralnim Nikolom Čumićem slomile otpor desetorice gostiju u finišu i 0:2 pretvorile u 4:3.

Izvor: MN PRESS

"Ponovo je prevagu napravio Nikola Čumić, koji je još jednom pokazao sav svoj raskošni talenat. Danas smo šansu ukazali i mladim igračima i pokazali da mislimo na budućnost kluba i na neki način smo počeli da ih pripremamo za ozbiljniju ulogu u narednoj sezoni. Mitrović je postigao gol, igrali su Sićović, Miloradović i Bjeličić, a šansu da debituje u finišu je dobio i Dragan Nedeljković", nabrajao je Batak ponosno svoje "poletarce".

"Što se tiče same utakmice, želim da čestitam ekipi Rada i mom kolegi Mićoviću na današnjoj predstavi. Došli su ovdje da se nadigravaju, igrao se otvoren fudbal, a oni su se bolje snašli na početku meča i dali nam dva brza gola", rekao je Batak, koji je u srijedu na Banovom brdu posmatrao kako Slobodan Tedić u het-trikom u nadoknadi vremena ruši snove "meraklija" o finalu Kupa i izlasku u Evropu.

"Kod nas se osjetio umor poslije meča sa Čukaričkim, a bio je i upečatljiv izostanak štopera Stevanovića, Maslaća i Đorđevića. Na svu sreću brzo smo se vratili Ii zjednačili na 2:2, poslije smo ponovo morali da stižemo njihovu prednost od 3:2, ali smo u jednoj otvorenoj borbi, ipak, bili bolji za taj jedan gol. Mogu da budem zadovoljan igrom u napadu, ušli smo u dobar period što se tiče efikasnosti, a probleme u defanzivi smo i očekivalo usljed ovih silnih izostanaka", konstatovao je Batak.

Njegov kolega Marko Mićović izveo je mlad i ofanzivan sastav, koji se odlično pokazao ove nedjelje pred Nišlijama, ali je utisak pokvarila teška povreda momka, koji prvi put dres Rada obukao sa 11 godina.

"Čestitam Radničkom na pobjedi. Mi smo došli u Niš sa idejom da se nadigravamo, da pokažemo da Rad igra dobar fudbal i da ispromovišemo nekoliko mladih igrača. Dobro smo krenuli, poveli smo 2:0, a onda je zbog neshvatljive greške našeg juniora Dobrijevića utakmica dobila tok kakav mi nismo želeli. I Drugo poluvreme smo dobro otvorili, poveli sa 3:2, ali smo popustili i dozvolili Radničkom da načini preokret", prepričavao je Mićovih tok utakmice i nastavio:

"Radnički ima ozbiljan kvalitet i svakako je znao da kazni naše opuštanje".

Tada je pomenuo i štopera, koji je na nosilima iznijet s terena, uz aplauze niške publike i kolega sa TV Arenasport.

"Moram da kažem i da nas je veoma uzdrmala teška povreda Tanasijevića i da je od tog momenta i krenuo naš pad. Time naravno ne želim da umanjim uspjeh Radničkog, koji je danas zasluženo pobijedio, mada bi možda neriješen rezultat bio najpravedniji ishod nakon svega viđenog", sumirao je Mićović peti uzastopni poraz ekipe u Superligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC