• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da dam gol Zvezdi i otrčim na Jug - to sanjam od djetinjstva!"

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana Bojan Matić ima dvije želje pred polufinalni duel sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije.

 Da-dam-gol-Zvezdi-i-otrcim-na-Jug-to-sanjam-od-djetinjstva Izvor: MN PRESS

Partizan je četiri puta uzastopno osvajao trofej u Kupu Srbije. Titula šampiona je u vitrinama Crvene zvezde, a crno-bijeli žele da nastave sjajan niz u najmasovnijem takmičenju.

Poslije neočekivanog poraza od Spartaka u Subotici u prvenstvenom duelu, igrači Partizana potpuno su okrenuti duelu sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, koji će biti odigran u srijedu na stadionu na Topčiderskom brdu (početak u 20 časova, direktan TV prenos Arena sport).

Možda će vas zanimati

"Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone", rekao je za klupski sajt, napadač Bojan Matić.

O predstojećem duelu sa Crvenom zvezdom, Matić kaže da se nada uspjehu.

"Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas dvanaesti igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo vidjeti u prethodnim utakmicama. Očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobjedom", rekao je on.

Upitan da li možda očekuje penale koji će odlučiti o pobjedniku, Matić je odgovorio: "Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, vjerujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom dijelu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje".

O protivniku kaže da ima kvalitet, ali i da odbrana Zvezde ima mana:

"Kao što svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali vjerujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak".

Za kraj je poručio ovo: "Od djetinjstva maštam o golu u vječitom derbiju i proslavljanju gola sa našim navijačima na južnoj tribini! Sigurno da bi mi to bio najdraži gol u karijeri!"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC