• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zenit mu ne daje novi ugovor: Gde će i šta će Bane Ivanović?

Autor Nebojša Marković

Trofejni defanzivac će, kako stvari stoje, morati da se sprema za promene.

 Zenit mu ne daje novi ugovor: Gde će i šta će Bane Ivanović? Izvor: Guliver/Getty images/Srdjan Stevanovic, Srdjan Stevanovic/Getty Images Europe

Branislav Ivanović je u zimu 2017. stigao u Rusiju, ali posle tri i po sezone u Zenitu iz Sankt Peterburga, srpski rekorder po broju nastupa za nacionalni tim neće produžiti saradnju.

On će na kraju juna postati slobodan igrač.

Možda će vas zanimati

Ruski mediji javljaju da se Ivanović i Zenit nisu dogovorili o nastavku saradnje, što na kraju krajeva, i nije veliko iznenađenje. Ivanović je u februaru napunio 36 godina i postojale su indicije da će šampion Rusije sačekati istek igračevog ugovora.

Zenit je nešto ranije već počeo da produžuje ugovore sa svojim igračima, ali Ivanović nije jedan od njih. Sada se postavlja pitanje koji je naredni potez nekadašnjeg kapitena Srbije.

Ivanović još uvek nije pominjao u kojoj meri se bliži kraj njegove karijere, ali ni to nije isključena opcija. Mnogi navijači Crvene zvezde će priželjkivati njegov dolazak u Ljutice Bogdana, što je ranije često bilo pominjano kao opcija, iako nikada nije bilo pravih koraka.

Praktično jedina indicija za tako nešto bilo je pisanje ruskih medija da će Ivanović završiti karijeru u Zvezdi, ali ništa konkretnije od toga.

Izvor: MN PRESS

Zvezda će ovog leta pokušati da se po treći put uzastopno plasira u Ligu šampiona, a za to već počinju da pripremaju tim. Aleksandar Katai je meta kluba nakon završetka saradnje sa Los Anđeles Galaksijem, a Ivanović bi u tom slučaju bio još jedna skupa opcija za upravu crveno-belih.

Iako nikakvih pravih naznaka nema da je Zvezda zaista opcija, postavlja se pitanje i hoće li Ivanović dobijati ponude iz neke od bogatih azijskih zemalja ili drugih fudbalski manje razvijenih liga, pa da na taj način privede kraju bogatu karijeru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC