• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adam Lalana će iz "redsa" otići SA STILOM!

Autor mondo.ba, agencije

Kratkoročno produženje saradnje, titula, pa odlazak

 Liverpul Adam Lalana kratkoročni ugovor do kraja sezone Izvor: Francois Nel/Getty Images Europe

Vezni fudbaler Adam Lalana pristao je da produži ugovor s Liverpulom do kraja tekuće sezone.

Engleski reprezentativac trebao je da postane slobodan igrač 30. juna ove godine kada mu je isticao važeći ugovor sa "redsima", međutim, odlučio je da pristane na kratkoročni ugovor do kraja tekuće sezone.

Možda će vas zanimati

"Zaista mi je drago što imam priliku da završim ovu sezonu. To puno znači i meni i porodici. Osjećam da sam tokom vremena u Liverpulu uvijek nastojao da činim prave stvari za tim, menadžera i klub u svakoj odluci. Mislim da se i ova uklapa u tu kategoriju. Nadam se da ćemo proslaviti nešto za pamćenje s nevjerovatnom grupom ljudi", rekao je 32-godišnji Lalana za britanske medije.

Nakon preostalih devet mečeva, Lalana bi trebalo da napusti Enfild i nakon šest godina oproba se u drugoj sredini. O tome je govorio i menadžer Jirgen Klop.

"Ne mogu da pronađem riječi kojima bi se opisao doprinos Lalane otkada sam preuzeo Liverpul. Stoga, podržavam ideju da mu klub pruži oproštaj kakav zaslužuje. Znam koliko su u ovom trenutku tražili drugi klubovi koji ga žele za narednu sezonu. Čak i način na koji je produžio ugovor govori vam sve što treba da znate o njemu kao osobi i njegovom karakteru. Vrhunski profesionalac i još bolja osoba", istakao je Klop.

Liverpul je u trenutku prekida sezone u martu, zbog pandemije korona virusa, bio lider Premijer lige sa 82 boda, čak 25 više od drugoplasiranog Mančester sitija (uz meč manje).

S obzirom da će se prvenstvo nastaviti 17. juna i završiti na terenu, "redsi" će imati priliku da na terenu osvoje titulu, prvu u Engleskoj nakon tri decenije, a za to im je, od mogućih 25 bodova, dovoljno samo šest.

Lalana je karijeru počeo u Sautemptonu, koji ga je jednu sezonu slaona pozajmicu u Bornumut.

U Liverpul je stigao 2014. godine i od tada odigrao 178 takmičarskih utakmica i postigao 22 gola, dok je u dresu reprezentacije Engleske nastupio 34 puta, uz tri pogotka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC