• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi štoper Borca Đorđe Milojević: Jedva čekam debi za "crveno-plave"!

Autor mondo.ba

Nakon što je prije nekoliko mjeseci potpisao profi-ugovor, Đorđu je stigao poziv u mladu reprezentaciju BiH

 FK Borac Đorđe Milojević jedva čeka debi Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Mladi štoper Đorđe Milojević zimus je odradio prve pripreme sa seniorskim timom Fudbalskog kluba Borac.

Štoper juniorskog sastava rođen 2001. godine nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom iz Platonove ulice, a nedavno je na njegovu i klupsku adresu stigao i poziv selektora U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Slobodana Starčevića na okupljanje od 22. do 27. juna.

Možda će vas zanimati

"Mnogo mi znači ovaj poziv u reprezentaciju, on predstavlja nagradu za dosadašnji rad. Daću sve od sebe da opravdam poziv i nadam se da ću kvalitetnim radom na treninzima izboriti mjesto u timu za naredni period. Preostaje mi samo da nastavim sa vrijednim treninzima kako bih igrao i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nadam se da ću uspjeti u tome", rekao je Milojević za "Euroblic".

Nada se Đorđe i što skorijem debiju za prvi tim Borca.

"Mislim da je za sam klub, ali i za nas igrače dobro to što će dres prvog tima nositi nekoliko igrača iz klupske škole. Svi mi imamo veliku želju da zaigramo za naš klub i grad, kako glasi parola navijača. Jedva čekam da debitujem za prvi tim u zvaničnoj utakmici, a nadam se da će to biti pred punim tribinama, ne mogu da zamislim kakav bi to osjećaj bio. Znam kakvu atmosferu prave naši navijači, a svi vole da igraju u takvom ambijentu", rekao je Milojević, koji, prema sopstvenom priznanju, može mnogo da nauči od iskusnih centralnih bekova, Marka Jovanovića i Nemanje Janičića.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Govore mi šta treba da popravim u svojoj igri, ukazuju na greške, a upijam svaki njihov savjet. Oni su dokazani igrači, velika mi je čast biti pored njih, a naravno i uz ostale fudbalere koji nose dres Borca", zaključio je Milojević za "Euroblic".

Đorđe, inače, nije jedini "borčevac" koji se našao na Starčevićevom spisku – tu je i standardni mladi reprezentativac Vladan Danilović.

Takođe, na kampu U-19 reprezentacije u Zenici, koji će biti održan od 17. do 19. juna, biće prisutna i dva člana Borca, Marko Kujundžić i David Čavić.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC