• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi dao Stankoviću odgovore, ali ne i on novinarima

Autori Jovan Terzić Autori Pavle Knežević

Trener Crvene zvezde još jednom o porazu u polufinalu Kupa Srbije, kao i predstojećem prelaznom roku

 Derbi-dao-Stankovicu-odgovore-ali-ne-i-on-novinarima Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Teško da pobjeda protiv TSC-a - bez obzira na sjajne igre debitanta u superligaškom društvu i izboreno mjesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope - može da ublaži ljutnju Zvezdinih navijača zbog poraza u polufinalu Kupa od Partizana, ali dobra partija izabranika Dejana Stankovića sigurno bi popravila trenutno raspoloženje na stadionu Rajko Mitić.

Utakmica u Senti, gdje će TSC u nedjelju (16.30, TV Arena Sport) ugostiti trostrukog uzastopnog šampiona zbog radova na svom stadionu u Bačkoj Topoli, nema rezultatski značaj pošto su gosti već upisali 31. titulu u istoriji kluba, a domaćini obezbijedili četvrto mjesto koje im donosi istorijski izlazak na evropsku scenu.

Možda će vas zanimati

Ta rasterećenost na obje strane trebalo bi da donese kvalitetnu utakmicu, a uz to i trka dvojice napadača TSC-a, Vladimira Silađija i Nenada Lukića, za najboljeg strijelca lige.

Prvi je dva kola prije kraja na 16 golova, drugi na jednom manje, a među onima koji i dalje imaju šansu da ih preteknu je Zvezdin Mohamed el Fardu Ben sa 13 pogodaka.

Bez obzira na sve to, u centru pažnje konferencije za medije na kojoj su pred gostovanje koje slijedi govorili Dejan Stanković i Milan Borjan, očekivano je bio minuli derbi.

"Znam gdje smo pogriješili, ali svaka utakmica je novi izazov, novo dokazivanje i važna za svakog igrača kog imam u svlačionici", naglasio je trener crveno-bijelih i dodao da mu je derbi dao određene odgovore o igračkom kadru kojim raspolaže, a koji sigurno čekaju promjene tokom ljeta.

"Dobio sam baš dosta odgovora, ali to je za unutrašnju analizu".

IZ HUMSKE PRAVO KUĆI - POGNUTE GLAVE

Da li ste odmah poslije derbija imali neki sastanak sa rukovodstvom kluba ili možda navijačima, upitan je Stanković tokom konferencije? "Ne, išao sam odmah kući. Pognute glave, ali kući".

Nije, ipak, Stanković želio da detaljiše.

"Znam da vas mnogo interesuje ta faza i imena. Ja sam sa klubom na istoj talasnoj dužini kada su u pitanju imena koja treba da ostanu, radimo na tome ko je taj ko može da iznese pritisak igranja u Crvenoj zvezdi".

Utisak je da je među pojedinim igračima crveno-bijelih došlo do zasićenja poslije tri uzastopne titule, dva igranja Lige šampiona i šesnaestine finala Lige Evrope.

Potvrdio je to Stanković, ali opet ostao "zatvoren" za više detalja.

"Ne mogu da kažem ko se jeste zasitio, a ko nije, jer su to stvari koje se rješavaju unutar svlačionice. Prvo da završimo prvenstvo, a onda ću ponovo sjesti ispred vas pa da pričamo o tome. Neću vam ostati dužan", najavio je i dodao:

"Ja kristalno jasno znam ko je na spisku pojačanja, ali klub poštuje svoje igrače, pa kada se stavi tačka na ovu sezonu krećemo u nove izazove".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC