• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pregovara sa bivšim igračem Hajduka

Autor mondo.ba

Marin Ljubičić trebao bi biti novo pojačanje banjalučkog Borca.

 Marin Ljubičić dolazi u FK Borac Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE

Uprava Borca nastavlja sa formiranjem ekipe za narednu sezonu  u kojoj će osim Premijer lige BIH igrati i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Na Gradski stadion stigli su Dino Kalesić, Jovo Lukić i Mamadu Žalo, ugovor bi danas trebao da potpies i iskusni golman Bojan Pavlović, a uprava Borca pregovara i sa hrvatskim veznjakom Marinom Ljubičićem.

Nekadašnji fudbaler splitskog Hajduka do kraja sedmice trebalo bi da stigne u Banjaluku i potpiše ugovor sa crveno-plavima.

Možda će vas zanimati

 Ljubičić je igrao za mlađe kategorije Hajduka i za prvi tim Splićana, a potom je nastupao u Zadru, ukrajinskoj Tavriji, te mađarskom Puškašu. Posljednjih pet i po godina igrao je u Slovačkoj, prvo za Dunajsku Stredu, a posljednje dvije godine za Slovan iz Bratislave.

U Borac bi stigao kao Slobodan igrač, s obzirom da mu ugovor ističe 30. juna, a Ljubičić  će biti peti stranac na Gradskom stadionu. Mamodu Đalo ima pasoš SAD, a Marko Jovanović, Almedin Ziljkić i Srđan Vujaklija, koji treba da produži vjernost “crveno-plavima”, su državljani Srbije.

Očekuje se da na sjednici Izvršnog odbora FS BiH 23. juna bude potvrđen prijedlog da od naredne sezone premijerligaši u svojim redovima mogu imati pet stranaca, tako da bi dolaskom Ljubičića Borac ispunio kvotu.

Fudbaleri Borca dio priprema za narednu sezonu obaviće na Zlatiboru, gdje će biti od 8. do 22. jula.

Već su dogovorena četiri susreta. Prvi meč igraće 11. jula protiv Radnika iz Surdulice, dok će im rival tri dana kasnije biti Inđija. Za 18. jul zakazan je duel sa Javorom iz Ivanjice, a dan kasnije meč sa Trepčom. Još se traži rival za 21. jul, jer je otpao susret sa Vojvodinom koja najvjerovatnije u to vrijeme neće ni biti na Zlatiboru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC